ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 11:37
29°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Παιδεία

Διαδικτυακό Σεμινάριο του ICAEW για φοιτητές του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

Δελτίο Τύπου

Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν πως να αναπτύξουν και βελτιστοποιήσουν το βιογραφικό του

Το Κέντρο Καριέρας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου διοργάνωσε στις 30 Ιουνίου 2020 διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Ετοιμάσου για το αύριο με το Φοιτητικό Πρόγραμμα του ICAEW»

Η ομιλήτρια, κα Χριστιάνα Διόλα, Διευθύντρια Κύπρου & Ελλάδας και ανώτερο μέλος της ομάδας για την περιφέρεια της Ευρώπης τou Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW) παρουσίασε στους φοιτητές τον οργανισμό και τη δυνατότητα εξέλιξης στην αγορά εργασίας μέσω της πιστοποίησης ACA.

Η κα Διόλα ανέφερε ότι τo ICAEW προσφέρει στους φοιτητές του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου δωρεάν εγγραφή στην πλατφόρμα USS. Η πλατφόρμα υποστηρίζει την ανάπτυξη ικανοτήτων, όπως κατανόηση του επαγγελματικού περιβάλλοντος, προετοιμασία για συνέντευξη, ψυχομετρική αξιολόγηση, Λογιστικές δεξιότητες σχετικές με Excel και Cloud. Προσφέρει επίσης πρόσβαση στην παγκόσμια βιβλιοθήκη του ICAEW όπου οι φοιτητές μπορούν να κάνουν δωρεάν εγγραφή, σε Πιστοποιήσεις Οικονομικών, Λογιστικής και Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν πως να αναπτύξουν και βελτιστοποιήσουν το βιογραφικό τους, αποχτώντας έτσι ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας. Η κα Δίολα προσκάλεσε τους φοιτητές να συνδεθούν στη διαδικτυακή πύλη και να ξεκινήσουν το ταξίδι τους με το ICAEW Student Scheme.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ