ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 23:56
25°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Παιδεία

Εξωσχολικοί κτύπησαν βοηθό διευθύντρια σε γυμνάσιο στην Πάφο

Newsroom K

Στο συγκεκριμένο σχολείο παρόμοια περιστατικά αποτελούν συχνό φαινόμενο υποστηρίζει η ΟΕΛΜΕΚ

Νέο περιστατικό σχολικής βίας φέρνει στην επιφάνεια η ΟΕΛΜΕΚ μέσω ανακοίνωσης της την Πέμπτη (14/10), με θύμα αυτή τη φορά Βοηθό Διευθύντρια σε σχολείο της Πάφου. Όπως καταγγέλλει η οργάνωση των καθηγητών, παρόμοιο περιστατικό δεν αποτελεί πρωτοτυπία για το συγκεκριμένο σχολείο μιας και αποτελεί συχνό φαινόμενο.

Σύμφωνα με την ΟΕΛΜΕΚ την περασμένη Πέμπτη ( 10/10) ομάδα εξωσχολικών εισήλθε παράνομα εντός του σχολικού χώρου σε Γυμνάσιο της Πάφου και προσπάθησε να παρενοχλήσει μαθητές. Η συγκεκριμένη Βοηθός Διευθύντρια απαίτησε από τους εξωσχολικούς όπως αποχωρήσουν από το σχολικό χώρο, με αποτέλεσμα «κατά τρόπο ύπουλο να την κτυπήσουν πισώπλατα, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ΟΕΛΜΕΚ.

Η οργάνωση κάνει λόγο για ανάγκη ανάληψης ευθυνών από το Υπουργείο Παιδείας, και να προχωρήσει άμεσα στη λήψη των αναγκαίων μέτρων για εξάλειψη τέτοιων περιστατικών από τα σχολεία. Κατηγορεί παράλληλα το Υπουργείο για κωλυσιεργία ως προς την υιοθέτηση των εισηγήσεων της οργάνωσης, η οποία προειδοποιεί εδώ και καιρό για τα φαινόμενο βίας στα σχολεία.

Καταδικάζουν οι Γονείς

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης Πάφου, με ανακοίνωση του «καταδικάζει με όλες του τις δυνάμεις το επεισόδιο που έγινε σε βάρος Καθηγήτριας σε Γυμνάσιο της Πάφου από εξωσχολικούς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει την συμπάθειά του προς την Εκπαιδευτικό και της εύχεται ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στο Σχολείο της.

Ταυτόχρονα εκφράζει την πλήρη στήριξή του προς όλους τους Εκπαιδευτικούς στο δύσκολο και πολύμορφο έργο τους.

Επίσης καλεί όλους τους αρμόδιους φορείς όπως πάρουν άμεσα, όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα, για αποτροπή παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον και όπως επιδείξουν μηδενική ανοχή σε παρόμοιες συμπεριφορές από όπου και αν προέρχονται».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ