ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 09:28
27°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Παιδεία

Κατασκευή περιφράξεων και τα Σαββατοκύριακα στα σχολεία (φωτος)

Κανονικά προχωρούν οι εργασίες για τα μέτρα ασφαλείας σε όλα τα δημόσια σχολεία της Κύπρου

Κανονικά προχωρούν οι διεργασίες για την κατασκευή σιδερόφρακτών σε όλα τα Δημόσια σχολεία της Κύπρου. Όπως, μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που εξασφάλισε η «Κ», στο Α’ Δημοτικό Σχολείου Τσερίου οι εργάτες που ανέλαβαν το έργο άρχισαν ήδη την επέκταση των υφιστάμενων περιφράξεων. 

Μάλιστα, οι εν λόγω φωτογραφίες απαθανατίστηκαν την Κυριακή 14 Απριλίου, κάτι που καταδεικνύει πως οι διεργασίες τρέχουν και κατά τα Σαββατοκύριακα προκειμένου να υλοποιηθούν τα μέτρα ασφάλειας και υγείας που εξήγγειλε τον περασμένο Οκτώβριο το Υπουργικό Συμβούλιο. Σημειώνεται δε, πως το ύψος των περιφράξεων δε θα ξεπερνά τα τρία μέτρα, ενώ στις κύριες εισόδους των σχολικών μονάδων θα τοποθετηθούν θυροτηλέφωνα.

Μιλώντας στην «Κ», ο υπεύθυνος του Γραφείου Ασφάλειας και Υγείας του Υπουργείου Παιδείας, Στέλιος Ορφανός, ένα μεγάλο ποσοστό των Σχολικών Εφορειών έχουν ήδη ξεκινήσει ή έχουν ολοκληρώσει τις διαδικασίες.

Σημειώνοντας, πως «όταν λέμε ότι έχουν ξεκινήσει εννοούμε ότι κάποιες Σχολικές Εφορείες έχουν ήδη βγει σε προσφορές και περιμένουν ανταπόκριση, κατακύρωση προσφορών και έναρξη εργασιών».

Πρόσθεσε δε, πως κάποιες άλλες έχουν εφαρμόσει τις περιφράξεις στα σχολεία στις προδιαγραφές που έχουν τεθεί, ενώ υπολογίζεται πως ένα ποσοστό της τάξεως του 15 – 20% δεν έχει ακόμη ξεκινήσει την όλη διαδικασία. Τόνισε δε, πως αναμένουν πως όλες οι Σχολικές Εφορείες θα ολοκληρώσουν αυτό το έργο πριν από την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ