ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 19:54
11°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Παιδεία

Με κλιμάκωση των απεργιακών μέτρων προειδοποιεί η ΔΕΔΕ

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Προχωρούν σε κινήσεις εάν συνεχιστεί η αδιαλλαξία της διοίκησης του Πανεπιστημίου

Αν η «συνεχιζόμενη αδιαλλαξία» την οποία εξέφρασε ενώπιον των απεργών ο Πρύτανης του ΠΚ Κωνσταντίνος Χριστοφίδης είναι η επίσημη θέση της Διοίκησης του Πανεπιστημίου, η ΔΕΔΕ θα μελετήσει προσεχώς τις κινήσεις της μη αποκλειόμενης και της κλιμάκωσης των απεργιακών μέτρων το επόμενο διάστημα, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Συντεχνίας Διδακτορικών Επιστημόνων Διδασκαλίας και Έρευνας (ΔΕΔΕ) στην οποία γνωστοποιεί ότι έληξε η 48ωρη προειδοποιητική απεργία.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο κ. Χριστοφίδης επισκέφθηκε το χώρο συγκέντρωσης της απεργίας και τον επέκρινε για αρνητισμό «τόσο σε σχέση με την πλήρη υλοποίηση της συμφωνίας του Ιούνη, όσο και ως προς την ετοιμότητα της Διοίκησης του Πανεπιστημίου Κύπρου να προσκαλέσει επίσημα την ΔΕΔΕ σε ένα θεσμικό διάλογο για να συνομολογήσουμε από κοινού ένα πλαίσιο δίκαιης και έλλογης ρύθμισης των εργασιακών σχέσεων των διδακτόρων εργαζομένων».

Αναφέρεται ότι υπήρξε καθολική συμμετοχή των μελών της ΔΕΔΕ που εργάζονται στο Πανεπιστήμιο Κύπρου στην έρευνα και τη διδασκαλία αυτό το εξάμηνο, καθώς και πολλών άλλων συναδέλφων, διδακτορικών εργαζόμενων καθώς επίσης και διδακτορικών φοιτητών.

Με βάση την πληροφόρηση και τους υπολογισμούς της ΔΕΔΕ επηρεάστηκαν συνολικά από την απεργία πέραν των 80 μαθημάτων και πέραν των 20 ερευνητικών προγραμμάτων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ