ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 06:56
23°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Παιδεία

Στην Ολομέλεια η πρόταση νόμου για τον σχολικό εκφοβισμό

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Προωθείται η αυτονόμηση των σχολικών μονάδων ως προς την αντιμετώπιση του φαινομένου

Ικανοποίηση για την πορεία συζήτηση της πρότασης νόμου για την πρόληψη και αντιμετώπιση του Σχολικού Εκφοβισμού και της Ενδοσχολικής Βίας στη Δημοτική και Μέση Εκπαίδευση εξέφρασαν ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας Κυριάκος Χατζηγιάννης και ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ Παύλος Μυλωνάς.

Την πρόταση νόμου κατέθεσαν οι Βουλευτές Κυριάκος Χατζηγιάννης, Αννίτα Δημητρίου, Γιώργος Κάρουλλας και Δημήτρης Δημητρίου εκ μέρους της κοινοβουλευτικής ομάδας του Δημοκρατικού Συναγερμού και Παύλος Μυλωνά εκ μέρους της κοινοβουλευτικής ομάδας του Δημοκρατικού Κόμματος και συζητείται από την Επιτροπή Παιδείας

Ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ Παύλος Μυλωνάς ανέφερε πως η Επιτροπή Παιδείας βρίσκεται στις παραμονές για την προώθηση της πρότασης νόμου για τον σχολικό εκφοβισμό στην Ολομέλεια και την ψήφιση της σε νόμο.

Επανέλαβε ότι σε αυτή προβλέπεται η θεσμοθέτηση δομών για αντιμετώπιση του φαινομένου σε επίπεδο σχολικής μονάδας αυτόνομα. Πρόσθεσε πως η αφορμή για την κατάθεση της πρότασης νόμου ήταν το απαίσιο περιστατικό με τον μαθητή στους Τρούλλους που υπήρξε θύμα σχολικού και κοινωνικού εκφοβισμού. Σύμφωνα με την ενημέρωση της Επιτροπής είναι δεκάδες τα περιστατικά σχολικού εκφοβισμού, είπε απαντώντας σε ερώτηση, προσθέτοντας πως πρέπει να βρεθεί ο τρόπος να ακούγεται η κραυγή απελπισίας και να δίνονται λύσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

#alumnistories – Interior Design

#alumnistories – Interior Design

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ