ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 17:16
33°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Παιδεία

Ξεσπαθώνει κατά Αρχιεπισκόπου η ΟΕΛΜΕΚ

Newsroom K

Για προσβλητικές και απαξιωτικές αναφορές εναντίον των καθηγητών κάνει λόγο η οργάνωση

Τη δυσαρέσκειά της για τις απαξιωτικές και προσβλητικές όπως της χαρακτηρίζει αναφορές του προκαθήμενου της Εκκλησίας της Κύπρου σε βάρος των εκπαιδευτικών κακίζει σε ανακοίνωση της ΟΕΛΜΕΚ. Οι εν λόγω αναφορές του Αρχιεπισκόπου έγιναν στα πλαίσια δηλώσεων του κατά την ονομαστική του εορτή την Τετάρτη (13/11).

Η οργάνωση των καθηγητών χαρακτηρίζει τις αναφορές του Αρχιεπισκόπου ως ατεκμηρίωτες και οι οποίες πλήττουν το κύρος των εκπαιδευτικών και του Δημόσιου Σχολείου γενικότερα. Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση η διασύνδεση των χαρακτηρισμών αυτών με τα προβλήματα που κατά κοινή ομολογία παρουσιάζει το νέο σχέδιο Αξιολόγησης του Μαθητή είναι τουλάχιστον ατυχής και στερείται κάθε επιστημονικής και παιδαγωγικής γνώσης.

Καλεί παράλληλα το αρμόδιο Υπουργείο Παιδείας να λάβει ξεκάθαρη θέση όσον αφορά τις αναφορές του Αρχιεπισκόπου, και να τοποθετηθεί κατά πόσο διαφωνεί με τους συγκεκριμένους χαρακτηρισμούς και τις διαπιστώσεις. Σύμφωνα με την ΟΕΛΜΕΚ οι τοποθετήσεις του Αρχιεπισκόπου πλήττουν το κύρος των εκπαιδευτικών λειτουργών και της παιδαγωγικής αξιοπιστίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ