ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 16:09
33°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Παιδεία

Τα δίδυμα αδέλφια εξασφάλισαν το απόλυτο 20 στις Παγκύπριες Εξετάσεις

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Πρόκειται για τον Μάριο και την Ειρήνη Σκίτσα από το Λύκειο Παραλιμνίου

Τα δίδυμα αδέλφια Μάριος και Ειρήνη Σκίτσα, από το Λύκειο Παραλιμνίου, εξασφάλισαν το απόλυτο 20 στις Παγκύπριες Εξετάσεις.

Σε δηλώσεις του ο Μάριος Σκίτσας, που εξασφάλισε θέση στην Ιατρική Σχολή, ανέφερε ότι «είμαι πολύ χαρούμενος επειδή οι κόποι τόσων χρόνων ανταμείφθηκαν και νοιώθω περηφάνεια για το επίτευγμα μου και την προσπάθεια που κατέβαλα». Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο Μάριος είπε πως επέλεξε την ιατρική «την τελευταία χρονιά γιατί είναι ένα επάγγελμα που συνεισφέρει στον συνάνθρωπο μας. Επίσης συνδυάζει θετικές επιστήμες που είναι τα μαθήματα που μου αρέσουν πάρα πολύ και σκέφτομαι το ερευνητικό κομμάτι, εκτός και αν αλλάξω γνώμη στη συνέχεια».

Από την πλευρά της η Ειρήνη Σκίτσα, που εξασφάλισε θέση στη Νομική, εξέφρασε «μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που οι κόποι μου απέφεραν καρπούς. Το αποτέλεσμα δεν ήταν μόνο του τελευταίου χρόνου αλλά ήταν οι γερές βάσεις που έχτισα με την βοήθεια των πολύ καλών καθηγητών μου καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής μου εμπειρίας».

Πρόσθεσε πως «δεν μπορώ να πω ότι περίμενα αυτή τη συγκεκριμένη διάκριση αλλά ένοιωθα ασφάλεια με τα γραπτά που είχα δώσει και είμαι περήφανη». Απαντώντας σε ερώτηση γιατί επέλεξε τη Νομική, η Ειρήνη είπε πως «το είχα πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου και καταστάλαξα την τελευταία χρονιά. Θεωρώ ότι είναι ένα πτυχίο που μπορώ να το αξιοποιήσω με πολλούς τρόπους χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι θα ακολουθήσω τη μάχιμη δικηγορία».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ