ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 20:13
28°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Παιδεία

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου ανακοινώνει τους νικητές των Ετήσιων Βραβείων για την Αριστεία στη Διδασκαλία και την Έρευνα

Newsroom K

Η Δρ. Λουίζα Βωνιάτη και ο Δρ. Περικλής Leng Cheng είναι οι αποδέκτες του Βραβείου Αριστείας στη Διδασκαλία

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου με υπερηφάνεια ανακοινώνει τους νικητές των Ετήσιων Βραβείων Μαίρη Ελευθεριάδου για την Αριστεία στη Διδασκαλία και την Έρευνα 2019.

Τα βραβεία εις μνήμην της Καθηγήτριας Μαίρης Ελευθεριάδου* θεσπίστηκαν για να αναγνωρίσουν την τεράστια συμβολή των εξαιρετικών εκπαιδευτικών και ερευνητών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, οι οποίοι αποτελούν καταλυτικής σημασίας για τη διασφάλιση της φημισμένης ακαδημαϊκής αριστείας του ιδρύματος.

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου, καθηγητής Κώστας Γουλιάμος, δήλωσε: «Τα βραβεία παρέχουν στους φοιτητές, τους καθηγητές και άλλα μέλη της κοινότητας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου την ευκαιρία να επιβραβεύσουν όσους προσφέρουν το κάτι παραπάνω στις Σχολές. Αναγνωρίζοντας την αριστεία, μεγεθύνουμε την αξία του διδακτικού και ερευνητικού προσωπικού μας και της φανταστικής δουλειάς που κάνει».

«Τα βραβεία αποτελούν μια δίκαιη αναγνώριση του εξαιρετικού έργου του προσωπικού και των προσπαθειών τους να συνδράμουν πέρα από τα καθήκοντά τους», πρόσθεσε, εκφράζοντας τα συγχαρητήριά του σε όλους τους νικητές που «δίνουν το καλύτερο παράδειγμα στο επάγγελμα της διδασκαλίας και της έρευνας».

Οι νικητές των βραβείων 2019 έχουν ως εξής:

Η Δρ. Λουίζα Βωνιάτη και ο Δρ. Περικλής Leng Cheng είναι οι αποδέκτες του Βραβείου Αριστείας στη Διδασκαλία. Το βραβείο απονεμήθηκε ως αναγνώριση της αφοσίωσης και της διάκρισής τους ως εκπαιδευτικοί στο Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Η καθηγήτρια Μαρία Μελετίου-Μαυροθέρη είναι η αποδέκτης του Βραβείου Διακεκριμένου Ερευνητή ως καθιερωμένη ερευνητής στον τομέα της Εκπαίδευσης Μαθηματικών με ισχυρό αρχείο δημοσιεύσεων και εκτεταμένη ερευνητική δραστηριότητα.

Ο Δρ. Ανδρέας Καλογήρου είναι ο αποδέκτης του Βραβείου Νεαρού Ερευνητή. Είναι ένας λαμπρός νέος ερευνητής στον κλάδο της Χημείας.

• Η Δρ. Μαίρη Ελευθεριάδου ήταν Καθηγήτρια Μικροβιολογίας και Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και διετέλεσε Επισκέπτης Μελετητής του Fullbright στο Κέντρο Νανοτεχνολογίας και Νανοτοξικολογίας της Σχολής Δημόσιας Υγείας στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ