ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 23:56
24°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Παιδεία

Ξεκινούν οι ενημερώσεις για την Αξιολόγηση του Μαθητή και των τετραμήνων

Newsroom K

Αρχή τη Δευτέρα (14/10) στις 18:30 στο Θέατρο Λανιτείου Λυκείου στη Λεμεσό

Πραγματοποιείται το απόγευμα της Δευτέρας (14/10) η πρώτη χρονικά ενημερωτική συνάντηση του Υπουργείου Παιδείας και των Οργανωμένων Γονέων για τη νέα μορφή Αξιολόγησης του Μαθητή και την εφαρμογή του θεσμού των τετραμήνων στις Α΄Τάξεις Λυκείων και Τεχνικών Σχολών. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία θα λάβει χώρα σε όλες τα επαρχίες της ελεύθερης Κύπρου.

Η αρχή γίνεται τη Δευτέρα στη Λεμεσό και συγκεκριμένα στο Θέατρο Λανιτείου Λυκείου η ώρα 18:30, όπου θα γίνεται ενημέρωση για το πως θα αξιολογούνται οι μαθητές σε όλα τα επίπεδα της Μέσης Εκπαίδευσης. Όσον αφορά τα τετράμηνα η ενημέρωση θα αφορά την εφαρμογή του νέου αυτού μέτρου, τόσο στο προφορικό σκέλος όσο και στο γραπτό. Σε σχετική μάλιστα ανακοίνωση διευκρινίζεται πως θα γίνονται δεκτές ερωτήσεις από γονείς και μαθητές.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έρχεται μετά τη συμπλήρωση ενός μηνός από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και υπό το πρίσμα των ενδεχόμενων αλλαγών από το Υπουργείο Παιδείας όσον αφορά την Εγκύκλιο λειτουργίας των τετραμήνων, ζήτημα που διχάζει το σύνολο των εμπλεκομένων φορέων στο χώρο της Παιδείας.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα ενημερωτικών συναντήσεων σε όλες τις πόλεις. Ώρα έναρξης της συζήτησης σε όλες τις περιπτώσεις είναι οι 18:30.

Επαρχία ΛΕΜΕΣΟΥ: 14 Οκτωβρίου – Θέατρο Λανιτείου Λυκείου
Επαρχία ΠΑΦΟΥ: 15 Οκτωβρίου – Αίθουσα Εκδηλώσεων Λυκείου Εθνάρχη Μακαρίου Γ
Επαρχία ΛΑΡΝΑΚΑΣ: 16 Οκτωβρίου – Αίθουσα Θεάτρου Λυκείου Αγίου Γεωργίου
Επαρχία ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: 17 Οκτωβρίου – Συνεδριακό Κέντρο Λυκείου Παραλιμνίου
Επαρχία ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: 21 Οκτωβρίου – Αμφιθέατρο Λυκείου Αρχ. Μακαρίου Γ’ Δασούπολη

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ