ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 23:59
23°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Παιδεία

Υπεραμύνεται για τη μονάδα στα διαγωνίσματα το Υπουργείο

Newsroom K

Καθόλα νόμιμος ο μηδενισμός των γραπτών για όσους αδικαιολόγητα απείχαν αναφέρεται σε ανακοίνωση

Υπεραμύνεται της οδηγίας προς τις σχολικές μονάδες για μηδενισμό των γραπτών όσων μαθητών απείχαν από τα μαθήματα τους την Πέμπτη (28/11) το Υπουργείο Παιδείας μέσω διευκρινιστικής ανακοίνωσης. Το Υπουργείο απορρίπτει παράλληλα κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς περί εκδικητικών πρακτικών προς τους μαθητές.

Στην ανακοίνωση το Υπουργείο επισημαίνει πως η Διεύθυνση Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης, μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος, υπενθύμισε στις Διευθύνσεις των σχολείων, ως όφειλε να πράξει, τους περί Λειτουργίας των Δημόσιων Σχολείων Μέσης Εκπαίδευσης Κανονισμούς του 2017.
Το συγκεκριμένο πεδίο των Κανονισμών που επικαλείται το Υπουργείο αναφέρει ότι «[…]βαθμολογείται επίσης με μονάδα και ο μαθητής που αρνείται αδικαιολόγητα να λάβει μέρος σε διαγώνισμα ή βρίσκεται στο σχολείο και δεν προσέρχεται στην τάξη κατά την ώρα του διαγωνίσματος».

Διευκρινίζεται παράλληλα πως η πιο πάνω πρακτική ακολουθείται εδώ και χρόνια, ενώ στόχος του Υπουργείου είναι η εφαρμογή των Κανονισμών και όχι η επιβολή κυρώσεων, καταλήγει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

#alumnistories – Interior Design

#alumnistories – Interior Design

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ