ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 23:56
23°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Τυλιγμένο με σεντόνι και δεμένο, το πτώμα της γυναίκας στο Μιτσερό

Newsroom K

H νεκροτομή δεν έδειξε τα ακριβή αίτια του θανάτου

Το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας εξετάζει σοβαρά η Αστυνομία, με βάση τα μέχρι στιγμής στοιχεία, σε σχέση με το πτώμα της γυναίκας που εντοπίστηκε την Κυριακή το απόγευμα σε φρεάτιο του εγκαταλειμμένου μεταλλίου Μιτσερού.

H νεκροτομή η οποία ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας δεν έδειξε τα ακριβή αίτια του θανάτου ενώ λήφθηκαν δείγματα για ιστοπαθολογικές εξετάσεις και εξετάσεων DNA. Φαίνεται, ωστόσο, να κλειδώνει το γεγονός ότι πρόκειται για έγκλημα. Τη νενομισμένη νεκροτομή διενήργησαν οι ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Σοφοκλής Σοφοκλέους.

Σε δηλώσεις του ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης είχε σημειώσει νωρίτερα πως λαμβάνονται καταθέσεις για εξασφάλιση μαρτυριών αναφορικά με το περιστατικό. Οι Αρχές ευελπιστούν ότι το γενετικό υλικό θα τις βοηθήσει να κάνουν το επόμενο βήμα στην διαδικασία της διερεύνησης.

Το πτώμα εντοπίστηκε σε βάθος περίπου 20 μέτρων μέσα στο φρεάτιο του ανενεργού ανελκυστήρα σε κατάσταση αποσύνθεσης, δεμένο χειροπόδαρα και τυλιγμένο σε σεντόνι. Το πτώμα εντόπισαν γύρω στις 15.00 το απόγευμα Γερμανοί τουρίστες οι οποίοι πήγαν για να φωτογραφήσουν το λατομείο και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά βρισκόταν σε βάθος 130 μέτρων, όμως οι έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων εβδομάδων ανέβασαν τη στάθμη του νερού και μαζί το πτώμα. Λόγω της κατάστασης που βρίσκεται το πτώμα, η αστυνομία εκτιμά εκ πρώτης όψεως ότι ρίχθηκε στο πηγάδι πριν από περίπου τρία χρόνια.

Εκ μέρους της Αστυνομίας, δεν αναμένεται επίσημη δήλωση μέχρι να υπάρχουν χειροπιαστά στοιχείαΠαράλληλα, με το πρώτο φως της ημέρας, μέλη της Αστυνομίας πραγματοποιούν εκτεταμένες έρευνες στην περιοχή, με στόχο τον εντοπισμό στοιχείων που ενδεχομένως να ρίξουν φως στην υπόθεση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μέλη της ΕΜΑΚ κατέβηκαν εκ νέου σήμερα στο φρεάτιο, εντοπίζοντας τεκμήρια που συνδέονται με το περιστατικό.

Πάντως η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ενώ έχει ετοιμαστεί κατάλογος με γυναίκες που έχουν δηλωθεί ως ελλείποντα πρόσωπα τα τελευταία χρόνια, ενώ έχουν βγει από το αρχείο και ανεξιχνίαστες εγκληματικές ενέργειες.

Σύμφωνα με τις αρχές το πτώμα βρισκόταν στο στάδιο σαπουνοποίησης, δεμένο χειροπόδαρα. Λόγω της προχωρημένης αποσύνθεσης, η ταυτοποίησή του ήταν ιδιαίτερα δύσκολη.

Από την πρώτη στιγμή έσπευσαν στο σημείο μέλη της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας για εξετάσεις, αποκλείοντας την περιοχή. Τελικά το πτώμα ανασύρθηκε από το φρεάτιο λίγο μετά τις 8 το βράδυ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ