ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 00:14
20°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Πολύ περιορισμένη η κίνηση στα οδοφράγματα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Στον Άγιο Δομέτιο υπήρξαν αυτοκίνητα που προσπάθησαν να περάσουν, αλλά η Αστυνομία τα έστειλε πίσω

Έρημα παρουσιάζονται σήμερα τα σημεία διέλευσης από και προς τα κατεχόμενα, μετά και την απόφαση του κατοχικού καθεστώτος να επιτρέψει την είσοδο στα κατεχόμενα μόνο σε «υπηκόους» του ψευδοκράτους.

Ελάχιστη κίνηση παρατηρήθηκε το πρωί στα οδοφράγματα της οδού Λήδρας και του Αγίου Δομετίου. Στον Άγιο Δομέτιο υπήρξαν αυτοκίνητα που προσπάθησαν να περάσουν, αλλά η Αστυνομία τα έστειλε πίσω.

Υπήρξαν επίσης πρωτόγνωρες εικόνες με τουρίστες να φτάνουν άρον άρον από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές και μετά τον έλεγχο να παίρνουν ταξί για το αεροδρόμιο.Εξάλλου, το οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας ήταν σχεδόν έρημο με ελάχιστο κόσμο. Μάλιστα, σε ένα άτομο που προσπάθησε να περάσει στα κατεχόμενα, οι "αρχές" του ψευδοκράτους του είπαν πως αν περάσει θα μπει σε απομόνωση για δύο εβδομάδες και έτσι αυτό αναγκάστηκε να επιστρέψει.

Εν τω μεταξύ, ο κορωνοϊός φαίνεται να επέδρασε αρνητικά και στην κίνηση στις ελεύθερες περιοχές, καθώς αύτή ήταν περιορισμένη στην συνήθως πολυσύχναστη οδό Λήδρας, με μόνο ομάδες Ελλαδιτών στρατιωτών, που είχαν την έξοδο τους να κυκλοφορούν. Η ίδια εικόνα και στην Πλατεία Ελευθερίας νωρίτερα το πρωί με μόνο ξένους να διακινούνται.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ