ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 17:20
33°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Πορτοκαλί Προειδοποίηση: Ξεπερνά τους 42.5 βαθμούς η θερμοκρασία

Newsroom K

Εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες μέχρι τις 17:00 το απόγευμα εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία

Πορτοκαλί προειδοποίηση για εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες μέχρι τις 17:00 το απόγευμα εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία, με τον υδράργυρο να φθάνει τους 42,5 βαθμούς κελσίου.

Η πρόβλεψη του καιρού

Θερµή αέρια µάζα επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήµατα σκόνη.

Το απόγευµα, ο καιρός θα είναι αίθριος και θερµός. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και παροδικά τοπικά µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και τοπικά µέχρι ταραγµένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι αίθριος και θερµός. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και τοπικά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 26 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια, στους 24 στα δυτικά παράλια, στους 22 στα βόρεια παράλια και στους 20 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι αίθριος και θερµός. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 42 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 39 στα νότια και ανατολικά παράλια, στους 38 στα δυτικά, στους 36 στα βόρεια παράλια και στους 32 στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέµπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και θερµός.

Στο εσωτερικό και τα ορεινά δεν αναµένεται αξιόλογη µεταβολή κατά το τριήµερο, ενώ στα παράλια αναµένεται σταδιακά πτώση, παραµένοντας ωστόσο αισθητά πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ