ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 13:27
31°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Προς εξιχνίαση εφτά υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στην επαρχία Λεμεσού

Newsroom K

Ο 36χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα οκταήμερης κράτησης

Κοντά στην πλήρη εξιχνίαση τουλάχιστον εφτά υποθέσεων διαρρήξεων και κλοπών που διαπράχθηκαν στην επαρχία Λεμεσού, βρίσκεται η Αστυνομία, μετά τη σύλληψη 36χρονου.

Ο 36χρονος, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες βράδυ, από περίπολο το ΟΠΕ Λεμεσού, σε δρόμο στη Λεμεσό.

Εναντίον του διερευνώνται εφτά υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, που διαπράχθηκαν μεταξύ Δεκεμβρίου του 2019 και Ιουνίου του 2020, στην επαρχία Λεμεσού. Οι υποθέσεις αυτές αφορούν διαρρήξεις κατοικιών και άλλων υποστατικών κατά τις οποίες κλάπηκε περιουσία συνολικής αξίας πέραν των €80,000, δύο αυτοκίνητα και ένα μοτοποδήλατο.

Ο 36χρονος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού διερευνούν τις πιο πάνω υποθέσεις, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο ο 36χρονος να εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ