ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 09:54
26°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Πυρκαγιά σε αποθήκη σε αυλή σχολείου στη Λάρνακα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας

Η Πυροσβεστική Υπηρεσίας κατέσβησε πυρκαγιές σε διαμέρισμα στη Λεμεσό και σε αποθήκη στην αυλή σχολείου στη Λάρνακα.

Όπως αναφέρει σε δελτίο Τύπου, η ώρα 07.26 σήμερα δέχθηκε κλήση για πυρκαγιά σε προκατασκευασμένη αποθήκη διαστάσεων 6 Χ 6 μέτρα με περιεχόμενο γραφειακή επίπλωση στην αυλή του Γυμνασίου Δροσιάς στη Λεωφ. Γρίβα Διγενή.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λάρνακας με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 07.36. Η πυρκαγιά ήταν στην εξωτερική ξύλινη βεράντα της αποθήκης και από τη θερμότητα επηρεάστηκαν η πόρτα και τα παράθυρα της αποθήκης. Η πυρκαγιά φαίνεται να έκαιγε για αρκετό χρόνο και έγινε αντιληπτή πολύ αργότερα από γείτονες. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Εξάλλου, στο δελτίο Τύπου, η Πυροσβεστική δίνει λεπτομέρειες για την πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Λεμεσό, όπου εντοπίστηκε ένας ηλικιωμένος νεκρός. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει, η ώρα 23.16 δέχθηκε κλήση για πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Μέσα Γειτονιά Λεμεσού. Η πυρκαγιά ήταν στο υπνοδωμάτιο διαμερίσματος τετραώροφης πολυκατοικίας. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Νικολάου με δύο στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 00.30.

Από την πυρκαγιά υπέστη εκτεταμένες ζημιές το υπνοδωμάτιο και ο εξοπλισμός του διαμερίσματος, ενώ από τους καπνούς και τα θερμά αέρια επηρεάστηκε όλο το διαμέρισμα. Κατά τη διάρκεια έρευνας στο διαμέρισμα εντοπίστηκε αναίσθητος ηλικιωμένος άνδρας. Αφού του παρασχεθήκαν οι Πρώτες Βοήθειες από τα μέλη της Πυοσβεστικής παραδόθηκε στην Υπηρεσία Ασθενοφόρων για μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

Συνολικά, η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 4ης Απριλίου 2020 μέχρι και τις 07.30 της 5ης Απριλίου 2020 ανταποκρίθηκε σε 23 κλήσεις για βοήθεια , 17 πυρκαγιές, 3 ειδικές εξυπηρετήσεις και 3 ψευδείς κλήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ