ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 00:04
26°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Πυρκαγιά σε κατοικία στην παλιά Λευκωσία από διαρροή υγραερίου

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Υπέστη ζημιές ο εξοπλισμός και η βαφή της κουζίνας σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία

Πυρκαγιά ξέσπασε το Σάββατο σε κατοικία στην παλιά Λευκωσία έπειτα από διαρροή υγραερίου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, στις 11:14 δέχθηκε κλήση για πυρκαγιά σε κοινή κουζίνα στο 2ο όροφο τριώροφου κτηρίου στην οδό Τρικούπη, στην παλιά Λευκωσία. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 12:20.

Από την πυρκαγιά υπέστη εκτεταμένες ζημιές ο εξοπλισμός και η βαφή της κουζίνας. Η πυρκαγιά προκλήθηκε έπειτα από διαρροή υγραερίου στον χώρο της κουζίνας, σημειώνεται.

Περαιτέρω η Πυροσβεστική αναφέρει ότι πυρκαγιά που ξέσπασε στις 17:06 σε εν κίνηση μηχανοκίνητο όχημα στον κύριο δρόμο Πάφου – Στρουμπιού τέθηκε υπό έλεγχο στις 17:26. To όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Η πυρκαγιά προκλήθηκε έπειτα από μηχανική βλάβη και υπερθέρμανση.

Τέλος η Πυροσβεστική αναφέρει ότι από τις 06.00 της 26ης Οκτωβρίου 2019 μέχρι και τις 06.00 της 27ης Οκτωβρίου 2019 ανταποκρίθηκε σε 37 κλήσεις για βοήθεια, 22 πυρκαγιές, 13 ειδικές εξυπηρετήσεις και 2 ψευδείς κλήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ