ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 11:27
29°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Σε δυο περιστατικά πυρκαγιάς ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική στη Λεμεσό

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Το έργο της πυρόσβεσης δυσχέραιναν οι δυνατοί άνεμοι που σήμερα πνέουν, ωστόσο η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 13:35

Σε δυο περιπτώσεις ανταποκρίθηκε σήμερα η Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Λεμεσό, με την πρώτη να αφορά πυρκαγιά σε χόρτα και σκύβαλα και τη δεύτερη, φωτιά που εκδηλώθηκε σε δυο οχήματα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, άνδρες της με πέντε συνολικά οχήματα, μετέβησαν γύρω στις 12:00 σε ανοικτό χώρο παρά τη βιομηχανική περιοχή Αγίου Συλά, όπου εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και σκύβαλα.

Το έργο της πυρόσβεσης δυσχέραιναν οι δυνατοί άνεμοι που σήμερα πνέουν, ωστόσο η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 13:35, καίγοντας ένα εκτάριο γης. Τα αίτια της διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομίας.

Εξάλλου, στις 13:30, Αστυνομία και Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκαν μετά την εκδήλωση φωτιάς σε δυο οχήματα τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε χωράφι στην οδό Γρηγόρη Αυξεντίου στη Μέσα Γειτονιά.

Στη σκηνή κλήθηκαν δυο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 13:47. Από την πυρκαγιά, τα αίτια της οποίας διερευνώνται, τα οχήματα υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ