ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
Κύπρος

Σε ισχύ το διάταγμα του Αρχηγού Αστυνομίας για τα αρθρωτά οχήματα

Newsroom K

Στις 12, 19 και 26 Ιουλίου απαγορεύεται η κυκλοφορία τους τους υπεραστικούς δρόμους Λευκωσίας – Τροόδους, Λεμεσού – Πλατρών- Τροόδους και Πάφου – Πόλεως Χρυσοχούς

Ισχύ μπαίνει από σήμερα το διάταγμα του Αρχηγού Αστυνομίας σχετικά με την διαχείριση της τροχαίας κίνησης στους αυτοκινητόδρομους.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με αυτό, Ο Αρχηγός Αστυνομίας, ασκώντας τις εξουσίες που του παρέχονται, δυνάμει των διατάξεων του άρθρου 30, των περί Αστυνομίας Νόμων του 2004 έως (Αρ. 3) του 2019 (Ν. 73(Ι)/2004), καθορίζει ότι στις 12, 19 και 26 Ιουλίου 2020 και μεταξύ των ωρών 09:00 – 13:00 και 16:00 – 20:00, απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των αρθρωτών μηχανοκίνητων οχημάτων, ως αυτά ορίζονται στους περί Μηχανοκινήτων Οχημάτων και Τροχαίας Κίνησης Κανονισμούς του 1984 (ως έχουν τροποποιηθεί μέχρι σήμερα), στους αυτοκινητόδρομους, ως αυτοί ορίζονται στους περί Μηχανοκινήτων Οχημάτων και Τροχαίας Κίνησης Κανονισμούς του 1984 (ως έχουν τροποποιηθεί μέχρι σήμερα), καθώς και στους υπεραστικούς δρόμους Λευκωσίας – Τροόδους, Λεμεσού – Πλατρών- Τροόδους και Πάφου – Πόλεως Χρυσοχούς.

Μέλη της Αστυνομίας, βρίσκονται στους δρόμους για επιτήρηση της κατάστασης και λήψη άμεσων μέτρων για διευκόλυνση των οδηγών εκεί και όπου παρουσιάζονται προβλήματα.

Σημειώνεται ότι η πιστή τήρηση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, η τήρηση αποστάσεων ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και η συνεργασία του κοινού με την Αστυνομία, είναι απαραίτητα συστατικά, για μείωση των προβλημάτων και των κινδύνων στο οδικό δίκτυο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ