ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 18:00
33°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Σε κρίσιμη κατάσταση εργάτης μετά από πυρκαγιά σε τροχόσπιτο

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Φέρει εγκαύματα σε όλο του το σώμα και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λευκωσίας

Στο νοσοκομείο Λευκωσίας με εγκαύματα μεταφέρθηκε την Πέμπτη εργάτης, ο οποίος δεν αντιλήφθηκε έγκαιρα την φωτιά που ξέσπασε στο τροχόσπιτο, στο οποίο κοιμόταν. Τον έβγαλε έξω ο εργοδότης του που αντιλήφθηκε την πυρκαγιά από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και αφίχθηκε έγκαιρα στο μέρος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, στις 20.55 την Τετάρτη λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ακινητοποιήμενο τροχόσπιτο, σε γεωργικό τεμάχιο στον δρόμο μεταξύ των χωριών Φλάσου και Καλοπαναγιώτη.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 3 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα από το Σταθμό Υπαίθρου Ευρύχου και Σταθμό Λακατάμιας και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 21.54. Το υποστατικό υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

Αναφέρεται ότι το τροχόσπιτο χρησιμοποιούνταν ως χώρος διαμονής αλλοδαπού εργάτη, ο οποίος κοιμόταν και δεν αντιλήφθηκε έγκαιρα την πυρκαγιά, ενώ και από την ακτινοβολία και την θερμότητα υπέστη εγκαύματα.

Τον έβγαλε έξω ο εργοδότης του που αντιλήφθηκε την πυρκαγιά από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και αφίχθηκε έγκαιρα στο μέρος. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τ.Α.Ε.Π. του νοσοκομείου Λευκωσίας πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής.

Ο εργάτης φέρει εγκαύματα σε όλο του το σώμα και νοσηλεύεται διασωληνωμένος. Η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν την Πέμπτη σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 26ης Φεβρουαρίου 2020 μέχρι και τις 07.00 της 27ης Φεβρουαρίου 2020 ανταποκρίθηκε σε 31 κλήσεις για βοήθεια ,14 πυρκαγιές και 17 ειδικές εξυπηρετήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ