ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 17:40
35°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Στάση εργασίας την ερχόμενη Τρίτη εξήγγειλαν οι οδηγοί ταξί Λευκωσίας

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Ο Σύνδεσμος καταγγέλλει την απόλυτη συρρίκνωση των εισοδημάτων των οδηγών η οποία υφίσταται ακόμα και μετά τη χαλάρωση των μέτρων

Χωρίς ταξί η πρωτεύουσα την ερχόμενη Τρίτη, 23 Ιουνίου, καθώς ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών και Οδηγών Αστικών Ταξί Λευκωσίας εξήγγειλε σήμερα στάση εργασίας.

Ο Σύνδεσμος, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «καταγγέλλει την απόλυτη συρρίκνωση των εισοδημάτων των οδηγών η οποία υφίσταται ακόμα και μετά τη χαλάρωση των μέτρων και άνοιγμα των αεροδρομίων». Κάνει επίσης λόγο για καταστροφή του κλάδου των ταξί «με μαθηματική ακρίβεια» και καλεί τους αρμόδιους «που προηγουμένως έλαβαν πρωτοβουλίες στήριξης του κλάδου» να αποδείξουν «άμεσα, έμπρακτα και ουσιαστικά», τη στήριξη τους.

Σύμφωνα με τον Σύνδεσμο, στη στάση εργασίας θα συμμετέχουν και εκπρόσωποι άλλων Επαρχιών. Το ΚΥΠΕ επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Αστικών Ταξί Λεμεσού, Ντίνο Κωνσταντίνου, ο οποίος ανέφερε ότι η συμμετοχή ή όχι των οδηγών ταξί της Λεμεσού στη στάση εργασίας θα αποφασιστεί το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας, στο πλαίσιο Γενικής Συνέλευσης για συζήτηση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Coronavirus  | 

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ