ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 22:48
°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Στις φλόγες τρία οχήματα που ήταν σταθμευμένα σε πολυκατοικία

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Μεταξύ τους είχαν απόσταση 2-4 μέτρα - Εκ πρώτης όψεως εκτιμάται ότι πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια

Σε άμεση κινητοποίηση τέθηκαν Αστυνομία και Πυροσβεστική Υπηρεσία για την πρόκληση πυρκαγιάς σε οχήματα που ήταν σε ισόγειο χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στην Πάφο. Πρόκειται για τρία οχήματα τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα στην πυλωτή πολυκατοικίας και σε ανοικτό χώρο έξω από την πολυκατοικία σε απόσταση 2-4 μέτρα το ένα από το άλλο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα τρία οχήματα ήταν σταθμευμένα στην οδό Αγίας Ελένης στην Πάφο. Τα δύο ανήκουν σε 50χρονο και το άλλο σε 59χρονο και οι δύο Ελλαδίτες ένοικοι της πολυκατοικίας. Ο ιδιοκτήτης του τρίτου δεν έχει εντοπιστεί.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου και της Πυροσβεστικής μετέβησαν στην σκηνή και από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησαν διαφάνηκε ότι τα δύο οχήματα βρίσκονταν σταθμευμένα στην πυλωτή της πολυκατοικίας και το ένα σε ανοικτό χώρο. Η Πυροσβεστική που έφτασε στην σκηνή με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα χρησιμοποιώντας ειδικές συσκευές προχώρησε σε έλεγχο της πολυκατοικίας αφού πρώτα την εκκένωσε.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 10.13

Στη σκηνή μετέβησαν και μέλη της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας για διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς ενώ όπως διαφάνηκε πρόκειται για τρεις διαφορετικές εστίες.

Η Αστυνομία εκτιμά πως εκ πρώτης όψεως πρόκειται για κακόβουλη ενέργεια.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, από την φωτιά τα οχήματα υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές. Συγκεκριμένα από την πυρκαγιά το όχημα μάρκας Suzuki υπέστη εκτεταμένες ζημιές ενώ τα οχήματα μάρκας Mazda και Toyota υπέστησαν ζημιές στο πίσω και μπροστινό μέρος

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ