ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 23:56
25°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Στο 26% της κανονικής η βροχόπτωση μέχρι στιγμής τον Οκτώβριο

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

H μέση ολική ποσότητα βροχόπτωσης που έπεσε από την 1η μέχρι και σήμερα ανήλθε στα 8,5 χιλιοστά, σε σύγκριση με 32,7 χιλιοστά που είναι η κανονική για το μήνα

Στο 26% της κανονικής για μήνα Οκτώβριο ανήλθε η μέση ποσότητα βροχόπτωσης που έπεσε στις ελεύθερες περιοχές από την 1η του μηνός μέχρι σήμερα, σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία που δημοσιοποίησε τη Δευτέρα το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Ειδικότερα, η μέση ολική ποσότητα βροχόπτωσης που έπεσε από την 1η μέχρι και σήμερα ανήλθε στα 8,5 χιλιοστά, σε σύγκριση με 32,7 χιλιοστά που είναι η κανονική για το μήνα. Η μεγαλύτερη ποσότητα βροχόπτωσης στο διάστημα 1-21 Οκτωβρίου σημειώθηκε στην Αθηένου με 36,6 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 165% της κανονικής βροχόπτωσης για την περιοχή. Ακολουθούν το Κελλάκι με 36 χιλιοστά βροχόπτωσης (88% της κανονικής) και το Φρέναρος με 16,8 χιλιοστά (76% της κανονικής).

Αντίθετα, η χαμηλότερη βροχόπτωση σημειώθηκε στο Αεροδρόμιο Πάφου με 0,2 χιλιοστά (1% της κανονικής) και ακολουθούν το Γεφύρι Παναγιάς με 1,1 χιλιοστά (4% της κανονικής) και η Πάνω Παναγιά με 1,3 χιλιοστά (3% της κανονικής).

Σε ό,τι αφορά το τελευταίο τριήμερο, η μεγαλύτερη βροχόπτωση σημειώθηκε στην Αθηένου με 36,6 χιλιοστά, στο Κελλάκι με 29 χιλιοστά και στο Φρέναρος με 14,3 χιλιοστά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ