ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 11:22
29°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Στο Προεδρικό Μέγαρο ο μικρός Αντώνης

Newsroom K

«Είχα τη χαρά να γνωρίσω τον όμορφο μαχητή της ζωής», σημείωσε ο κ. Αναστασιάδης

Στο Προεδρικό βρέθηκε την Παρασκευή (24/7) ο μικρός Αντώνης και οι γονείς του, ώστε να γνωριστούν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.

Ο Πρόεδρος τους υποδέχθηκε με ζεστασιά, ενώ σε ανάρτησή του, εξέφρασε πόσο περήφανος νιώθει για τον μικρό Αντώνη, που πάλεψε γενναία με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, τους γονείς του που στέκονται βράχοι δίπλα του αλλά και τον κόσμο που βοήθησε όπως μπορούσε.

Θυμίζουμε ότι, μόλις έγινε γνωστή η περιπέτεια υγείας του μικρού Αντώνη και η ανάγκη του να ταξιδέψει στο εξωτερικό για νοσηλεία, όλη η Κύπρος σύσσωμη προσπάθησε να βοηθήσει.

Δείτε το βίντεο στην ανάρτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας

 
 
 
View this post on Instagram

Είχα σήμερα τη χαρά να γνωρίσω τον όμορφο μαχητή της ζωής, τον μικρό Αντώνη, με τη μεγάλη ψυχή. Είμαι περήφανος γι’ αυτόν, για τον αγώνα και την επιτυχία του. Είμαι περήφανος για τους γονείς του, τη Χαρά και τον Χρίστο που παραδίδουν σε όλους μας μαθήματα αγάπης και σθένους. Είμαι ακόμη περήφανος για τους πολίτες της χώρας μας που με ενθουσιώδη αλτρουισμό αγκάλιασαν τον Αντώνη ως δικό τους παιδί. Αντώνη μου, σου εύχομαι να ξεπεράσεις την περιπέτειά σου και μεγαλώνοντας να είσαι ένα λαμπρό παράδειγμα δύναμης για ζωή.

A post shared by Nicos Anastasiades (@nicosanastasiades) on

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ