ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 11:22
29°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Στους δώδεκα οι συλληφθέντες της άγριας συμπλοκής στην Αγία Νάπα

Newsroom K

Η συμπλοκή άρχισε σε ανοικτό χώρο τουριστικού καταλύματος και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο προσώπων

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εναντίον δύο αλλοδαπών, ηλικίας 37 και 30 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συμπλοκής και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, που σημειώθηκε μεταξύ δυο ομάδων από τη Βρετανία και το Κουβέϊτ, την περασμένη εβδομάδα στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία εναντίον του 37χρονου από τη Νότιο Αφρική και του 30χρονου από τη Βρετανία, εξασφαλίστηκε μαρτυρία κατά τη διάρκεια των ανακρίσεων, σχετικά με την συμπλοκή που διαπράχθηκε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης 29 Αυγούστου στην Αγία Νάπα.

Τα δύο άτομα οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα κράτησης για τέσσερις ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι η συμπλοκή μεταξύ των δύο ομάδων άρχισε σε ανοικτό χώρο τουριστικού συγκροτήματος διαμερισμάτων στην Αγία Νάπα κατά τη διάρκεια πάρτι που διεξαγόταν κοντά στην πισίνα.

Φρουροί ασφαλείας και προσωπικό του συγκροτήματος επενέβησαν και έβγαλαν εκτός χώρου όσους συμμετείχαν στη συμπλοκή.

Ωστόσο η συμπλοκή μεταξύ των δύο ομάδων συνεχίστηκε και στο δρόμο εκτός του τουριστικού συγκροτήματος, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα.

Σημειώνεται ότι για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν και τελούν υπό επταήμερη κράτηση από την περασμένη Παρασκευή, άλλα δέκα άτομα από το Κουβέϊτ, ηλικίας από 19 μέχρι 28 ετών.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ