ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 16:09
33°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Σύλληψη 26χρονου σε σχέση με υπόθεση παιδικής πορνογραφίας

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Eντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο, μια ηλεκτρονική ταμπλέτα και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, τα οποία θα σταλούν για δικανικές εξετάσεις.

Ένα άτομο ηλικίας 26 ετών, κάτοικος της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου συνελήφθη ως ύποπτος σε σχέση με υπόθεση παιδικής πορνογραφίας το Σάββατο. Σύμφωνα με την Αστυνομία η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε μετά από πληροφορία, που έφθασε στο Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος από την Europol.

Σύμφωνα με την πληροφορία, συγκεκριμένος λογαριασμός σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε στο διαδίκτυο ένα αρχείο εικόνας με υλικό σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκων.

Από τις εξετάσεις που διεξήγαγαν τα μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 26χρονου.

Χθες το πρωί δυνάμει δικαστικού εντάλματος, διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του 26χρονου, στην επαρχία Αμμοχώστου, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο, μια ηλεκτρονική ταμπλέτα και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, τα οποία θα σταλούν για δικανικές εξετάσεις.

Εναντίον του 26χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Την υπόθεση διερευνά το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ