ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 22:54
24°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Συστάσεις Αστυνομίας προς οδηγούς για οδικές εργασίες

Newsroom K

Καλούνται όσοι θα διακινηθούν στο οδικό δίκτυο να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας.

Η Αστυνομία ενημερώνει το κοινό ότι στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού θα διεξάγονται οδικές εργασίες από τις 7.00 το πρωί σήμερα Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2019, στο τμήμα του δρόμου από την έξοδο Αγίου Τύχωνα μέχρι την έξοδο προς Γερμασόγεια, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό.

Οι εργασίες θα διεξάγονται για χάραξη οριζόντιας σήμανσης στο οδόστρωμα και αναμένεται να ολοκληρωθούν γύρω στις 3.00 το απόγευμα σήμερα.

Κατά τη διάρκεια τους θα κλείνει εναλλακτικά η μία λωρίδα κυκλοφορίας για απόσταση ενός χιλιομέτρου περίπου στην κατεύθυνση προς Λεμεσό και η τροχαία κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα του δρόμου.

Εργασίες θα διεξάγονται και στην Λεωφόρο Λεμεσού, στην Λάρνακα, από τις 7.00 το πρωί, μέχρι και τις 4.00 το απόγευμα του Σαββάτου.

Τις εργασίες θα διεξάγει η ΑΤΗΚ από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της Λεωφόρου Λεμεσού με την οδό Χαρίλαου Τρικούπη (δρόμος προς Δρομολαξιά), μέχρι τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της Λεωφόρου Λεμεσού με την οδό Κασταλίας.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Στις κυριότερες αρτηρίες του υπόλοιπου οδικού δικτύου δεν παρατηρείται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα σήμερα.

Καλούνται όσοι θα διακινηθούν στο οδικό δίκτυο να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας. Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για ολα τα οδικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη μέσω της πλατφόρμας www.traffic4cyprus.org.cy.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ