ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 17:52
17°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Ταξιδιωτικός πράκτορας διακόπτει τις σχέσεις του με την Αγία Νάπα

Newsroom K

Η εταιρεία Summer Takeover έλαβε αυτή την απόφαση με αφορμή το περιστατικό με την 19χρονη

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα του Guardian ο τουριστικός πράκτορας ο οποίος έστειλε για διακοπές την Βρετανίδα τουρίστρια στην Κύπρο δήλωσε ότι πλέον δεν θα στέλνει άλλους νεαρούς στην Αγία Νάπα, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την μεταχείριση που είχε η 19χρονη από τις Κυπριακές αρχές.

Η εταιρεία Summer Takeover είπε ότι θα σταματήσει τις εργασίες της που έχουν να κάνουν με την Αγία Νάπα μετά που ο Guardian ανακάλυψε ότι συνεχίζει να διαφημίσει το ξενοδοχείο στο οποίο συνέβη το περιστατικό με την 19χρονη και τους Ισραηλινούς τον περασμένο Ιούλιο.

Η εταιρεία η οποία αυτοχαρακτηρίζεται ως η νούμερο ένα εταιρεία διακοπών στην Ευρώπη είπε την Παρασκευή ότι αφαίρεσε από τις επιλογές που προσφέρει το συγκεκριμένο ξενοδοχείο και έδωσε αποζημιώσεις σε όσους είχαν κλείσει διακοπές στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την δήλωση της εταιρείας, «η Summer Takeover λαμβάνοντας σοβαρά την ασφάλεια των πελατών της, δεν θα δραστηριοποιείται στην Αγία Νάπα με οποιονδήποτε τρόπο. Το ξενοδοχείο έχει αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας και δεν υπάρχουν πλέον διαθέσιμες ημερομηνίες για κρατήσεις».

O Διευθυντής της εφημερίδας «Η Καθημερινή», Ανδρέας Παράσχος, κληθείς από τον Guardian να σχολιάσει το ζήτημα, ανέφερε τα εξής: «Αυτή η υπόθεση αμαύρωσε την εικόνα της Κύπρου. Από την αρχή υπήρξαν λάθος χειρισμοί από ανθρώπους που έπρεπε α είναι πυλώνες της κοινωνίας. Μόνο και μόνο η αρνητική δημοσιότητας είναι ένα μεγάλο τίμημα που πληρώνει η Κύπρος».

ΣΧΟΛΙΑ

Και το δικαστούϊ καλά πληρώνεται….
Και ο Γεν. Εισαγγελέας το ίδιο! Με τόσες επιτυχίες που είχε …
Και οι ξενοδόχοι κάνουν δεήσεις για να δουν Βρετανό τουρίστα …..
Και ο Πρόεδρος μας χαίρεται για τους τόσο επιτυχημένους του διορισμούς…

ΑΚΑ

Ασφαλιστικές εταιρείες ΗΒ κατακλύζονται από αιτήματα αποζημίωσης για δήθεν κλοπή, παραβίαση όρων διακοπών, βιασμούς, ξυλοδαρμούς κτλ. Αυτό σας λέει κάτι;

ΚΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ