ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 23:15
25°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Την ερχόμενη Πέμπτη η ποινή για τον φόνο του Λεωνίδη

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Οι τρεις είχαν εντοπιστεί στα κατεχόμενα μαζί με τέταρτο πρόσωπο, που απαλλάχθηκε των κατηγόριων, και παραδόθηκαν στις κυπριακές Αρχές

Την ερχόμενη Πέμπτη 23 Ιουλίου το Κακουργιοδικείο της Λεμεσού θα επιβάλει ποινή στους τρεις κατηγορούμενους στην υπόθεση δολοφονίας του 47χρονου Έρνεστ Λεωνίδη. Σήμερα ο συνήγορος του δεύτερου κατηγορουμένου αγόρευσε για μετριασμό της ποινής του.

Ο 2ος κατηγορούμενος, σε προηγούμενη δικάσιμο, είχε παραδεχθεί ότι ήταν το άτομο που πυροβόλησε τέσσερις φορές, τον 47χρονο Λεωνίδη, ενώ βρισκόταν σε εστιατόριο στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας, την Τσικνοπέμπτη του 2018. Η παραδοχή του έγινε μετά την απόφαση για μετατροπή της κατηγορίας του φόνου εκ προμελέτης σε ανθρωποκτονία, σε προηγούμενη διαδικασία. Οι άλλοι κατηγορούμενοι στην υπόθεση, έχουν επίσης παραδεχθεί ενοχή σε άλλα αδικήματα που σχετίζονται με αυτήν.

Υπενθυμίζεται πως οι τρεις είχαν εντοπιστεί στα κατεχόμενα μαζί με τέταρτο πρόσωπο, που απαλλάχθηκε των κατηγόριων, και παραδόθηκαν στις κυπριακές Αρχές.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής διαδικασίας, ο δικηγόρος υπεράσπισης του 2ου κατηγορουμένου, αγόρευσε για μετριασμό της ποινής του πελάτη του. Στη συνέχεια, το Κακουργιοδικείο αποφάσισε όπως την ερχόμενη Πέμπτη 23 Ιουλίου, θα επιβάλει ποινή και στους τρεις κατηγορούμενους για την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ