ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 09:04
27°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Τριήμερο πένθος στον Δήμο Αθηένου για το θάνατο του Νίκου Μουγιάρη

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

«Η Αθηένου πενθεί το άξιο και πολυαγαπημένο της τέκνο, που στάθηκε διαχρονικά δίπλα στην γενέτειρα του» αναφέρεται σε ανακοίνωση

Τριήμερο πένθος κηρύχθηκε στην Αθηένου με αφορμή τον θάνατο του Αθηενίτη και μεγάλου ευεργέτη του Δήμου Νίκου Μουγιάρη στις Ηνωμένες Πολιτείες.  
 
Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Αθηένου αναφέρεται ότι «ο Δήμαρχος Κυριάκος Καρεκλάς και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου με βαθιά θλίψη και συγκλονισμό ανακοινώνουν τον θάνατο του διαχρονικού μεγάλου ευεργέτη της Αθηένου Νίκου Μουγιάρη, ο οποίος απεβίωσε χτες στη Νέα Υόρκη. Η Αθηένου πενθεί το άξιο και πολυαγαπημένο της τέκνο, που στάθηκε διαχρονικά δίπλα στην αγαπημένη του γενέτειρα, στηρίζοντας ποικιλοτρόπως τους αγώνες και τα διάφορα κοινωφελή ιδρύματα της Αθηένου».
 
Προστίθεται ότι «το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηένου συνήλθε σήμερα εκτάκτως και αφού τήρησε μονόλεπτη σιγή, τιμώντας τη μνήμη του άξιου ανδρός και μεγάλου ευεργέτη του Δήμου Νίκου Μουγιάρη, αποφάσισε όπως κηρύξει τριήμερο πένθος και αναβάλει όλες τις προγραμματισμένες  εκδηλώσεις».
 
Επίσης αποφασίστηκε όπως «οι σημαίες στο Καλλινίκειο Δημοτικό Μέγαρο να κυματίζουν μεσίστιες για 40 ημέρες και η φωτογραφία του Νίκου Μουγιάρη τοποθετηθεί σε περίοπτο μέρος στην είσοδο του Καλλινίκειου Δημοτικού Μεγάρου. Ακόμα αποφασίστηκε όπως ο κεντρικός δρόμος εισόδου στην Αθηένου, που βρίσκεται μεταξύ του κυκλικού κόμβου της βιομηχανικής περιοχής και του κυκλικού κόμβου παρά την κεντρική υδατοδεξαμενή, δηλαδή ο γνωστός Νότιος Παρακαμπτήριος Αθηένου, να ονομαστεί τιμής ένεκεν, Λεωφόρος Νίκου Μουγιάρη».
 
Το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηένου «εκφράζει προς την οικογένεια του εκλιπόντος ειλικρινή συλλυπητήρια, σημειώνοντας το μεγάλο και δυσαναπλήρωτο κενό που αφήνει πίσω του ο, πάνω απ’ όλα άνθρωπος και μεγάλος ευεργέτης της Αθηένου Νίκος Μουγιάρης».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ