ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 13:59
38°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

«Υπ. Υγείας» κατεχομένων: Δύο νέα κρούσματα

Του Νίκου Στέλγια

Του Νίκου Στέλγια

twitter

Σύμφωνα με τον ίδιο πρόκειται για έναν πολίτη από Τουρκία και έναν από Καζακστάν.

Ο υπουργός Υγείας των κατεχομένων Αλί Πιλλί επιβεβαίωσε ότι εντοπίστηκαν δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού σε σύνολο 569 τεστ. Σύμφωνα με τον ίδιο πρόκειται για έναν πολίτη από Τουρκία και έναν από Καζακστάν. Μέχρι στιγμή τα νέα κρούσματα κορωνοϊού στα κατεχόμενα ανέρχονται στα τρία.

Νωρίτερα

Το απόγευμα της Πέμπτης, η Χαμπέρ Κίμπρις μετέδωσε την πληροφορία ότι εντοπίστηκαν δυο νέα κρούσματα του κορωνοϊού στα κατεχόμενα.

Σύμφωνα με την τ/κ ιστοσελίδα, δύο πρόσωπα που πέταξαν από την Τουρκία στα κατεχόμενα χθες το βράδυ βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, στην Αμμόχωστο.

Πρόκειται για έναν πολίτη της Ρωσίας και έναν της Τουρκίας που έφτασαν με χθεσινή πτήση από την Τουρκία στα κατεχόμενα. Μετά τα πρώτα τεστ με θετικό αποτέλεσμα στον Covid 19, τα δυο άτομα μεταφέρθηκαν από την Αμμόχωστο στο «Κρατικό Νοσοκομείο Λευκωσίας» και θα υποβληθούν σε επαναληπτικά τεστ του κορωνοϊού.

Ας σημειωθεί ότι χθες αργά την νύχτα ο «Υπουργός Υγείας», Αλί Πιλλί επιβεβαίωσε το πρώτο κρούσματα του κορωνοϊού μετά την επανασύνδεση των κατεχομένων με την Τουρκία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ