ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 16:07
18°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Χειροπέδες σε 16 πρόσωπα που εργάζονταν με πλαστά έγγραφα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Δύο εξ αυτών διαμένουν στην Κύπρο παράνομα σύμφωνα με έρευνα της Αστυνομίας

Πλαστά έγγραφα φέρεται να παρουσίασαν στους εργοδότες τους 16 πρόσωπα, που εντοπίστηκαν την Πέμπτη από μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης και του Γραφείου Επιθεώρησης Εργασίας, σε εργοτάξιο στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα μέλη των δυο υπηρεσιών μετέβησαν, το πρωί της Τετάρτης, για έλεγχο σε εργοτάξιο στη Λεμεσό, όπου εντοπίστηκαν να εργάζονται 16 εργάτες, οι οποίοι δεν είχαν στην κατοχή τους οποιαδήποτε έγγραφα που να αποδεικνύουν την ταυτότητά τους, με αποτέλεσμα να συλληφθούν για εξακρίβωση των στοιχείων τους.

Από περαιτέρω εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι και τα 16 πρόσωπα (15 άντρες μια γυναίκα), παρουσίασαν στους εργοδότες τους πλαστά έγγραφα. Όλοι μεταφέρθηκαν στα Γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, όπου εξακριβώθηκαν τα πραγματικά τους στοιχεία, ενώ δυο εξ αυτών διαπιστώθηκε ότι διαμένουν στην Κύπρο παράνομα.

Εναντίον και των 16 εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα και συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με υπόθεση που αφορά τα αδικήματα της πλαστοπροσωπίας, πλαστογραφίας και κυκλοφορίας πλαστού έγγραφου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ