ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 19:54
14°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Χωρίς λεωφορεία της ΕΜΕΛ για 48ωρες η Λεμεσός

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Οι προτάσεις που κατατέθηκαν δεν ικανοποίησαν τους εργαζόμενους, σε αδιέξοδο ο διάλογος

Δεν ικανοποιήθηκε το αίτημα τους για εφαρμογή της Συλλογικής Σύμβασης του 2013 και οι εργαζόμενοι στην Εταιρεία Μεταφοράς Επιβατών Λεμεσού (ΕΜΕΛ) θα πραγματοποιήσουν κανονικά από αύριο τη 48ωρη απεργία τους που είχαν εξαγγείλει στις 6 Μαρτίου.
 
Από τις 14:00 μέχρι και λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ, πραγματοποιούνταν συσκέψεις με την Μεσολαβητική Υπηρεσία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το Υπουργείο Μεταφορών,  την εταιρεία και τις συντεχνίες των εργαζομένων, χωρίς ωστόσο να υπάρξει θετική κατάληξη, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επαρχιακός Γραμματέας του Σωματείου Μεταφορών της ΣΕΚ Λεμεσού, Γιάννης Τσουρής.
 
Ως εκ τούτου, συνέχισε, θα πραγματοποιηθεί κανονικά η 48ωρη απεργία που είχε εξαγγελθεί, ενώ οι απεργοί θα συγκεντρωθούν αύριο το πρωί στο σταθμό μετεπιβίβασης (παλιό νοσοκομείο Λεμεσού).
 
Οι προτάσεις που κατατέθηκαν δεν ικανοποίησαν τους εργαζομένους οι οποίοι, όπως σημείωσε ο κ.Τσουρής, έχουν δώσει αρκετό χρόνο προθεσμία για επίλυση της διαφοράς, υπενθυμίζοντας ότι είχε προηγηθεί, στις 6 Φεβρουαρίου, 24ωρη προειδοποιητική απεργία.
 
Οι εργαζόμενοι ζητούν την κατανόηση του επιβατικού κοινού και απολογούνται για την όποια ταλαιπωρία, συμπλήρωσε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ