ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 10:44
29°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Κύπρος

Ξυλοφόρτωσαν φρουρό ασφαλείας στην Πλατεία Ελευθερίας

Newsroom K

Κτυπήθηκε χωρίς καμία αφορμή από δύο άγνωστα πρόσωπα που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα

Περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού με θύμα φρουρό ασφαλείας σημειώθηκε γύρω στις 3:45 τα ξημερώματα της Παρασκευής 12 Ιουλίου εν ώρα εργασίας στην Πλατεία Ελευθερίας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου του Παγκύπριου Συνδέσμου Φυλάκων-Ιδιωτών Φυλάκων Ασφάλειας, Τρύφωνα Τρύφωνος, ο φύλακας κτυπήθηκε χωρίς καμία αφορμή από δύο άγνωστα πρόσωπα που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα, όταν τους επεσήμανε ότι δεν μπορούσαν να περάσουν σε συγκεκριμένο σημείο εντός της Πλατείας.

Οι δύο δράστες φορούσαν μαύρα ρούχα και μαύρα κράνη.

Ο φύλακας ξυλοκοπήθηκε τόσο, που χαρακτηριστικά ο κ. Τρύφωνος μας ανάφερε ότι «όταν είδα φωτογραφίες του έπαθα σοκ».
Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με πληροφορίες μας, το θύμα πήρε εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο.

Τα γεγονότα όπως αναφέρονται στην ανάρτηση του Παγκύπριου Συνδέσμου Φυλάκων-Ιδιωτών Φυλάκων Ασφάλειας

«Αν είναι ποτέ δυνατόν. Φύλακας ασφάλειας που εργάζεται για την φύλαξη της Πλατείας Ελευθερίας σήμερα τα ξημερώματα (3και45) κτυπήθηκε με τον πιο βάναυσο τρόπο από δυο άτομα που φορούσαν μαύρα ρούχα και μαύρα κράνη και επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα μικρού κυβισμού.

Ο φρουρός ασφάλειας τους είπε ότι δεν μπορούσαν να εισέλθουν στον χώρο της Πλατείας Ελευθερίας. Αυτοί κατέβηκαν και με σιδερογροθείες τον κτύπησαν. Έχουμε στην κατοχή μας φωτογραφίες και πραγματικά το πρόσωπο του συναδέλφου μας έγινε κατακόκκινο από τα αίματα. Μέχρι να τρέξουν να τον βοηθήσουν τον άτυχο μας συνάδελφο οι συνάδελφοι του που ήταν καθήκον τα δυο «παλληκάρια» έγιναν καπνός. Ο συνάδελφος μας βρίσκεται στο Νοσοκομείο.

Ο σύνδεσμος μας (ΠΑ.ΣΥ.Φ.Ι.Φ.Α.) καταδικάζει με όλη την δύναμη της ψυχής μας το περιστατικό. Καλούμε την Αστυνομία να βρει τους δράστες και να τους οδηγήσει ενώπιων της δικαιοσύνης. Στον άτυχο συνάδελφο ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση.

Πραγματικά είναι στιγμές που αναρωτιέσαι αν αξίζει να βάζεις σε κίνδυνο την ίδια σου την ζωή για κάτω από 5 ευρώ την ώρα.»

Πηγή: 24news

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ