ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
Κύπρος

Υπό εξαήμερη κράτηση οι δύο ύποπτες για υποθέσεις κλοπής

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Οι συλληφθείσες είχαν επισκεφθεί το κατάστημα στο παρελθόν και έκλεψαν διάφορα είδη, αξίας 600 ευρώ

Διατάγματα εξαήμερης εξέδωσε το Σάββατο, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον δύο γυναικών, ηλικίας 44 και 28 ετών, οι οποίες συνελήφθησαν από μέλη της Αστυνομίας για σκοπούς διερεύνησης έξι υποθέσεων κλοπής προϊόντων από καταστήματα στην Λεμεσό.

Οι 44χρονη και 28χρονη συνελήφθησαν την Παρασκευή, μετά από καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία ότι αυτές βρίσκονταν σε κατάστημα στην Λεμεσό, από όπου έκλεψαν προϊόντα. Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο κατάστημα όπου εντόπισαν τις δύο ύποπτες. Από εξετάσεις που ακολούθησαν, στην κατοχή της 44χρονης εντοπίστηκαν διάφορα προϊόντα που είχαν κλαπεί  από το κατάστημα, αξίας 84 ευρώ περίπου, ενώ σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του καταστήματος, κατά το πρόσφατο παρελθόν οι δύο ύποπτες είχαν επισκεφθεί το κατάστημα και έκλεψαν διάφορα είδη, αξίας 600 ευρώ. Η κλοπή των προϊόντων είχε επίσης καταγγελθεί στην Αστυνομία.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι, οι δύο ύποπτες ενέχονται σε ακόμη τέσσερις υποθέσεις κλοπών και αφού εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα, αυτές συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

Σημειώνεται ότι, τις δύο γυναίκες αναζητούσε η Αστυνομία, η οποία στις 23 Δεκεμβρίου, 2019, είχε δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες τους ως αναζητούμενα πρόσωπα, σε μια προσπάθεια συλλογής πληροφοριών που θα βοηθούσαν στον εντοπισμό τους. (

Τις έξι υποθέσεις κλοπής διερευνούν το ΤΑΕ Λεμεσού και το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ