ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 14:44
32°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Media

#MediaBlog: Το... ψαγμένο Sigma και το αντίο στη «Γαλάτεια» και την «Παραδοσιακή Βραδιά»

Newsroom K

Τι λέει η τηλεθέαση;

Ψάχνεται, ψάχνεται, ψάχνεται το Sigma μετά τα πενιχρά αποτελέσματα του 2019 στην τηλεθέαση. Μετά τον τερματισμό σειρών και εκπομπών κάνει ένα άλμα στο… παρελθόν και επαναφέρει τη συνταγή των λατινοαμερικάνικων σειρών. Από τις 13 Ιανουαρίου αρχίζει η μετάδοση του «Velvet». Το «Βελούδο», μια ακριβή ισπανική παραγωγή, είναι η νέα πρόταση του Sigma για να ξαναφέρει τηλεθεατές στη συχνότητά του και να αυξήσει την προ πολλού χαμένη τηλεθέασή του. Στο πλάνο των υπευθύνων του Sigma είναι, όπως ακούγεται, αμέσως μετά το «Velvet» να εντάξουν και νέες εκπομπές στο πρόγραμμα αλλά χαμηλού προϋπολογισμού…

Την Παρασκευή ήταν η τελευταία ημέρα προβολής της «Γαλάτειας», η οποία είναι αλήθεια ότι έληξε άδοξα, αν θυμηθούμε τις δόξες των προηγούμενων κύκλων της.

Για ποιο λόγο συζητούνται η Τζώρτζια Παναγή και η εγγονή του Τσοχατζόπουλου

Μια και βρισκόμαστε στο Sigma, σας μεταφέρω και τα κουτσομπολιά για την «Παραδοσιακή Βραδιά», μια εκπομπή η οποία «γράφει καλά» και την οποία κινδυνεύει να χάσει το κανάλι.

Όπως δήλωσε ο Μιχάλης Χατζημιχαήλ στη Χριστιάνα Αριστοτέλους, η εκπομπή έκλεισε έναν κύκλο 4,5 ετών στο Sigma και τώρα ενδιαφέρονται άλλοι τρεις σταθμοί για τη… μεταγραφή. Οι αποφάσεις θα ληφθούν προς το τέλος του μήνα ή αρχές Φεβρουαρίου. Στην παρουσίαση της εκπομπής παραμένει η Άντρη Καραντώνη.

Οι κακές γλώσσες λένε πως η εκπομπή τερματίζεται από το Sigma καθαρά για οικονομικούς λόγους, όπως συνέβη και με άλλες εκπομπές πρόσφατα.

Στο φουλ δουλεύουν οι μηχανές για τα νέα τηλεοπτικά σόου με πρώτο και καλύτερο το «My style rocks». Δύο ονόματα κοριτσιών που εισέρχονται στο ριάλιτι του τίποτα συζητούνται ήδη πολύ: Η Κύπρια Τζώρτζια Παναγή, που αρχικά προοριζόταν για το «Big Brother» και η εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, η 19χρονη Κιάρα Μαρκέζη...

Για να δούμε τι θα… δούμε. Και κυρίως τι θα ακούσουμε!

Τι λέει η τηλεθέαση;

Πρώτος σταθμός στη γενική τηλεθέαση για τη χθεσινή μέρα ήταν ο ΑΤΝ1 με δεύτερο τον Alpha και τρίτο το ΡΙΚ1.

Στο δυναμικό κοινό την πρωτιά κατέλαβε πάλι ο ΑΝΤ1 με δεύτερο το Omega και τρίτο τον Alpha.

Αναλυτικά οι μετρήσεις της AGB Nielsen για την τηλεθέαση της χθεσινής μέρας στην Κύπρο έδειξαν ότι:

Στη γενική τηλεθέαση ο ANT1 διατηρείται στην πρωτιά (15,5%) με δεύτερο τον Alpha (14,2%), τρίτο το ΡΙΚ1 (13,2%), τέταρτο το Omega (11,5%) και πέμπτο το Sigma (9,9%). Ακολουθούν: ΕΡΤ World (1,8%), ΡΙΚ2 (0,9%) και Smile (0,7%).

Στο δυναμικό κοινό, πρώτος σταθμός ήταν και πάλι ο ΑΝΤ1 με το αναλογικά ψηλό 18%, δεύτερο το Omega (11,9%), τρίτος ο Alpha (11,4%), τέταρτο το Sigma (10,1%) και πέμπτο το ΡΙΚ1 με 7,9%.

Ακολουθούν: ΕΡΤ World (1,2%), ΡΙΚ2 (0,6%) και Smile (0,2%).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ