ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
Media

Στην «Καθημερινή» της Κυριακής: Αποκλειστικό - Πώς αντιδρούν οι Βρυξέλλες στο σκάνδαλο

Newsroom K

Οι ανοικτές τρύπες του προγράμματος πολιτογραφήσεων, η αντίδραση της Κομισιόν και τα όσα αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος του Al Jazeera

Διαβάστε αυτή την Κυριακή στην «Καθημερινή», ποιες είναι οι ανοικτές τρύπες στο πρόγραμμα των πολιτογραφήσεων όπως τις αποκαλύπτει το βίντεο του Al Jazeera, το πώς οι αποκαλύψεις έβγαλαν από το χαλί τη θεσμική και πολιτική κρίση και ποιες είναι οι πολιτικές ευθύνες και η ανεπάρκεια του συστήματος.

Ο δημοσιογράφος του Al Jazeera, David Harrison, μιλά αποκλειστικά στην «Κ» και εξηγεί πώς έφτασε μέχρι και τον Πρόεδρο της Βουλής.
Διαβάστε, επίσης, το αναλυτικό ρεπορτάζ στην «Κ» σε σχέση με το πώς η Κομισιόν αντιμετωπίζει τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το θέμα των διαβατηρίων.

Συνέντευξη στην «Κ» παραχωρεί και ο Υπουργός Οικονομικών, Κωνσταντίνος Πετρίδης, ο οποίος μιλά για τα διαβατήρια, την κατάργηση του κυπριακού επενδυτικού προγράμματος και όσα διαμείβονταν στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Η «Κ» αναλύει το προφίλ των δύο μονομάχων στις «εκλογές» των κατεχομένων, Μουσταφά Ακιντζί και Ερσίν Τατάρ, μερικές ώρες πριν από το αποτέλεσμα που θα αναδείξει τον Τ/κ ηγέτη.

Τέλος, διαβάστε πώς ερμηνεύεται η κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων του νέου κορωνοϊού στην Κύπρο από τους ειδικούς. Μέλη της ΣΕΕ εξηγούν τις αιτίες και την σημασία που έχουν οι νέοι περιορισμοί, αλλά και η τήρηση των υφιστάμενων μέτρων, που φαίνεται ότι δεν γίνεται στον βαθμό που πρέπει.

Διαβάστε, επίσης, στην «Καθημερινή» της Κυριακής:

Κωνσταντίνος Πετρίδης στην «Κ»: Επρεπε να καταργούσαμε νωρίτερα το πρόγραμμα

Ντέιβιντ Χάρισον στην «Κ»: Ετσι καταλήξαμε στον πρόεδρο της Βουλής

Χάικο Μάας στην «Κ»: Κακή έκπληξη η έξοδος του «Ορούτς Ρέις»

Στο «K» Sports: Πρεμιέρα στους ομίλους με καλές προϋποθέσεις

Πολιτική

Η Πολιτεία σαν ψάρι βρωμά απ’ το κεφάλι

Στο «εδώλιο» της Κομισιόν τα διαβατήρια

Οικονομία

Σε κακό τάιμινγκ η διακοπή του Προγράμματος

Αλλάζουν οι προοπτικές της οικονομίας

Ελλάδα

Θρίλερ με την Αγκυρα με ορίζοντα τον Δεκέμβριο

Ικετεύουν για αναστολή οι «σκληροί» της Χρ. Αυγής

Κόσμος

Ο κορωνοϊός θερίζει, οι Ευρωπαίοι δυσφορούν

«Ζόρικες» οι γυναίκες των προαστίων

Πολιτισμός

Συνέντευξη: Πώς θύτης και το θύμα μπορεί να ταυτίζονται

Συνέντευξη: Ο χρόνος σταματάει σε ένα παιδικό όνειρο

Μαζί με το πακέτο της «Κ», «Τα άπαντα του Ρομάνο Σκάρπα - Το αίνιγμα της πράσινης σφίγγας», η «Ειδική έκδοση - Στεγαστικά Δάνεια», και ο «Γαστρονόμος Οκτωβρίου - Η μυθική κουζίνα του Πόντου».

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ