ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 22:56
21°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Επιχειρήσεις

Αλλαγή στο μετοχικό κεφάλαιο της Logicom

Newsroom K

Μετοχές αξίας 206 χιλιάδων πέρασαν από τον Τάκη Κληρίδη στην θυγατέρα του Πάμελα

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Logicom Τάκης Κληρίδης προχώρησε σε μεταβίβαση των μετοχών της εταιρείας στην κόρη του Πάμελα Κληρίδη. Η μεταβίβαση αφορούσε συνολικά 150 χιλιάδες μετοχές, αξίας 206,2 χιλ. ευρώ.

Πρόκειται για το ένα τρίτο του συνόλου των μετοχών που είχε στην κατοχή του ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας. Σύμφωνα με την συγκεντρωτική κατάσταση διασποράς του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας, κατά την 29η Μαρτίου, ο κ. Κληρίδης είχε στην κατοχή του συνολικά 382.951 χιλιάδες μετοχές.

Σημειώνεται ότι το ποσοστό του κ. Κληρίδη στο κεφάλαιο της εταιρείας ήταν μέχρι πρότινος στο 0,52%. Σύμφωνα με τις ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της εταιρείας στις 16 Μαΐου 2019 η συμμετοχή του Τάκη Κληρίδη ανέρχεται στο 0,46% και η έμμεση συμμετοχή, η οποία προκύπτει από τη συμμετοχή της θυγατέρας του, Πάμελας Κληρίδη, στο 0,05%. Την πλειοψηφία του μετοχικού κεφαλαίου κατέχει ο Βαρνάβας Ειρήναρχος με έμμεση συμμετοχή στο 51,55% που προκύπτει από την συμμετοχή της εταιρείας Edcrane Ltd.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ