ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 22:09
28°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Επιχειρήσεις

Ελληνική: Απέσυρε την υποψηφιότητα του ο πρόεδρος του ΔΣ

Newsroom K

Ο Χρίστος Θεμιστοκλέους έχει προταθεί για εκλογή στο ΔΣ στην ετήσια συνέλευση της 28ης Αυγούστου

Απέσυρε την υποψηφιότητα του για επανεκλογή ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Τράπεζας ο πρόεδρος του ΔΣ Youssef A. Nasr. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τράπεζας, ο κ. Youssef A. Nasr, έχει αποσύρει την υποψηφιότητά του για προσωπικούς λόγους.

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης της Ελληνικής Τράπεζας Δημόσιας Εταιρείας Λτδ ημερομηνίας 6 Αυγούστου 2019, η Τράπεζα ανακοινώνει επίσης ότι σύμφωνα με τον Κανονισμό 112 του Καταστατικού της Τράπεζας, ο Χρίστος Θεμιστοκλέους έχει προταθεί για εκλογή στο Διοικητικό Συμβούλιο, ως ανεξάρτητος μη εκτελεστικός σύμβουλος.

Θέση στο ΔΣ της Ελληνικής συνεχίζουν να διεκδικούν οι κ. Stephen John Albutt, κ. David Whalen Bonanno, κ. Δημήτριος Ευσταθίου, κα. Ειρένα Α. Γεωργιάδου κ. Lars Kramer, κ. Kristofer Richard Kraus, κ. Ιωάννης Α. Μάτση, κα. Μαριάννα Παντελίδου Νεοφύτου, Δρ. Ευριπίδης Α. Πολυκάρπου, κ. Andrew Charles Wynn.
Για εκλογή θα τεθούν τα ακόλουθα πρόσωπα στο αξίωμα του συμβούλου της Τράπεζας, με ξεχωριστή ψηφοφορία, σύμφωνα με τις πρόνοιες του Κανονισμού 109 μέχρι 114 του Καταστατικού οι κ. Zion Bahloul, κ. John Charles Crystal, κ. Marco Comastri, κ. Ιωάννης Γεωργούλας, κ. Μάριος Μαραθεύτης, κα. Κυριακή Πηλιά και ο κ. Μιχάλης Σπανός.

Σημειώνεται ότι η ετήσια συνέλευση της Τράπεζας έχει οριστεί για τις 28 Αυγούστου.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ