ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νέο Μέλος στην ΟΕΒ: Σύνδεσμος Αιολικής Ενέργειας Κύπρου

Εντάσσεται στα πλαίσια σειράς πρωτοβουλιών για προώθηση του τομέα της ενέργειας

Δελτίο Τύπου

Στη δύναμη των μελών της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) έχει πρόσφατα ενταχθεί ο Σύνδεσμος Αιολικής Ενέργειας Κύπρου (ΣΑΕΚ). 

Η ένταξη του ΣΑΕΚ ως μέλος της ΟΕΒ συμπληρώνει και ενισχύει την εκπροσώπηση των οργανωμένων συνόλων του τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) κάτω από την αιγίδα της ΟΕΒ. Το γεγονός αυτό καθιστά δυνατή την πληρέστερη και πιο ολοκληρωμένη διαμόρφωση θέσεων της ΟΕΒ σε ότι αφορά τις ΑΠΕ στη χώρα μας. 

Η εγγραφή του νέου μέλους στην ΟΕΒ εντάσσεται στα πλαίσια σειράς πρωτοβουλιών της Ομοσπονδίας για προώθηση του τομέα της ενέργειας, ο οποίος παρουσιάζει προοπτικές ανάπτυξης σημαντικής επιχειρηματικής δραστηριότητας στο νησί. Η σύσταση στη Γραμματεία της ΟΕΒ Υπηρεσίας Ενέργειας και Περιβάλλοντος, η λειτουργία του εξειδικευμένου πόρταλ «energynews.com», η εμπλοκή της σε σχετικά ευρωπαϊκά προγράμματα, η έντονη δραστηριότητα της Επιτροπής Ενέργειας και άλλες δράσεις της ΟΕΒ, αποτελούν τη βάση παροχής διευρυμένων υπηρεσιών στήριξης προς τις επιχειρήσεις του ευρύτερου τομέα ενέργειας και όχι μόνον.

Η ΟΕΒ, σε συνεργασία με τον ΣΑΕΚ και τα άλλα μέλη της, προσβλέπει σε μια παραγωγική συνεργασία προς όφελος του συνόλου της οικονομίας, του περιβάλλοντος και των επιχειρήσεων.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση