ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
 
Επιχειρήσεις

Ανανεωμένο Hellenic Mobile App από την Ελληνική Τράπεζα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Όλες οι λεπτομέρειες

Η Ελληνική Τράπεζα ανακοίνωσε το ανανεωμένο Hellenic Bank Mobile App, το οποίο, όπως αναφέρεται, υπόσχεται να κάνει τις καθημερινές συναλλαγές σας με το κινητό τόσο απλές όσο η αποστολή ενός μηνύματος.

Σύμφωνα με την τράπεζα, με νέο φιλικό και ξεκάθαρο σχεδιασμό, και ενσωματωμένα βιομετρικά χαρακτηριστικά το Mobile App της Ελληνικής Τράπεζας είναι πλέον έτοιμο και διαθέσιμο στο APP Store και Play Store, προσφέροντας μια πραγματικά εύκολη τραπεζική εμπειρία, οποτεδήποτε και από οπουδήποτε.

Αυτό που διευκολύνει είναι η προσθήκη του Contact Pay, με το οποίο ο χρήστης μπορεί να αποστείλει ή να λάβει χρήματα από και προς τις αποθηκευμένες επαφές του κινητού του, από και προς λογαριασμούς της τράπεζας.

Η σύνδεση στον λογαριασμό πραγματοποιείται βιομετρικά, χωρίς την εισαγωγή κωδικών, αλλά με το δαχτυλικό αποτύπωμα ή την αναγνώριση προσώπου του χρήστη. Παράλληλα, η ταυτοποίηση γίνεται πιο εύκολα και γρήγορα από ποτέ, χωρίς SMS – OTP και άλλες χρονοβόρες διαδικασίες.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ο χρήστης έχει πρόσβαση στους λογαριασμούς του, στις κάρτες και στις συναλλαγές του, ενώ με μερικά απλά βήματα μπορεί να μεταφέρει χρήματα, να πραγματοποιήσει τις πληρωμές που επιθυμεί και να εξοφλήσει λογαριασμούς κοινής ωφελείας.

Οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας μπορούν πλέον με ακόμα μεγαλύτερη ευκολία να διαχειριστούν τους λογαριασμούς, τις συναλλαγές και τα έξοδά τους, όλα από το ίδιο σημείο. Παράλληλα, αποκτούν τον έλεγχο των οικονομικών τους μέσω προσωποποιημένων ειδοποιήσεων, ενώ με τη βιομετρική ταυτοποίηση, μπορούν να είναι σίγουροι ότι οι αγορές τους στα καταστήματα και στο διαδίκτυο πραγματοποιούνται με ασφάλεια, διατηρώντας πλήρη έλεγχο των καρτών τους και τη δυνατότητα απενεργοποίησης σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ