ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 21:21
27°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Επιχειρήσεις

Ανεβάζουν τις πληρότητες οι ψηλές θερμοκρασίες Νοεμβρίου

Newsroom K

Βλέπουν κρατήσεις τελευταίας στιγμής λόγω των καλών καιρικών συνθηκών των τελευταίων ημερών οι ξενοδόχοι.

Η εικόνα που παρουσιάζουν τις τελευταίες μέρες οι παραλίες της Αγίας Νάπας, δείχνουν ότι οι καλοκαιρινές θερμοκρασίες Νοεμβρίου  επηρεάζουν θετικά την χειμερινή τουριστική περίοδο.

Μιλώντας με τον Γενικό Διευθυντή του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων Ζαχαρία Ιωαννίδη, οι θερμοκρασίες και οι καιρικές συνθήκες στους τουριστικούς προορισμούς, είναι ένας από τους παράγοντες που παρακολουθούν οι Ευρωπαίοι. Έχει παρατηρηθεί ότι όποτε υπάρχει αυξημένη θερμοκρασία, καταγράφεται και αναθέρμανση του ενδιαφέροντος για διακοπές στην Κύπρο.

Μιλώντας στην «Κ» ο κ. Ιωαννίδης ανέφερε ότι από την στιγμή που υπάρχουν πολλές εταιρείες χαμηλού κόστους, οι οποίες δραστηριοποιούνται στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, με προσφορές για τους μεμονωμένους ταξιδιώτες, αναμένεται ότι θα υπάρξει και το ανάλογο ενδιαφέρον από όσους επιλέξουν να κλείσουν διακοπές της τελευταίας στιγμής για το φθινόπωρο.

Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν συγκεκριμένα διότι πρόκειται για εξέλιξη των τελευταίων ημερών, αν και εκτιμάται ότι συνολικά οι μεμο-νωμένοι ταξιδιώτες ανέρχονται γύρω στο 40-45% της συνολικής πληρότητας των ξενοδοχείων. 

Ο κ. Ιωαννίδης σημείωσε ότι η γενική εικόνα στις πληρότητες των ξενοδοχείων είναι ότι υπάρχει σταθερότητα όσο αφορά τα επίπεδα πληρό-τητας σε σχέση με πέρσι, με τις πληρότητες να κυμαίνονται γύρω στο 70-80% κατά μέσο όρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ