ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 00:04
26°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Επιχειρήσεις

Απόφοιτοι του C.I.I.M οι 4 από τους 5 νέους Γενικούς Διευθυντές

Δελτίο Τύπου

Και οι τέσσερεις διέπρεψαν ως μεταπτυχιακοί φοιτητές στο Master in Public Sector Management (MPSM),ένα πρόγραμμα που προσφέρεται από το 1990

Την περασμένη εβδομάδα, στο πλαίσιο της διαδικασίας πλήρωσης πέντε κενών μόνιμων θέσεων γενικού διευθυντή, η Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας (ΕΔΥ)προήγαγε τους κκ. Ανδρέα Λουκά, Μάριο Παναγίδη, Θεοφάνη Τρύφωνος, Γιώργο Παντελή και Θεοδόση Τσιόλα σε Γενικούς Διευθυντές.

Τέσσερεις από τους πέντε προαχθέντες, οι κκ. Ανδρέας Λουκά, Μάριος Παναγίδης, Θεοφάνης Τρύφωνος, και Γιώργος Παντελή είναι απόφοιτοι μεταπτυχιακού προγράμματος του C.I.I.M-Cyprus International Institute of Management. Και οι τέσσερεις διέπρεψαν ως μεταπτυχιακοί φοιτητές στο Master in Public Sector Management (MPSM),ένα πρόγραμμα που προσφέρεται από το 1990 και είναι το μόνο διεθνώς αναγνωρισμένο ΜΒΑ για το Δημόσιο Τομέα στην Κύπρο και ένα από τα κορυφαία στην Ευρώπη.

Το Διοικητικό και Ακαδημαϊκό Συμβούλιο, η Διοίκηση, οι καθηγητές, οι φοιτητές και οι απόφοιτοι του C.I.I.M συγχαίρουμε και τους πέντε νέο-διορισθέντες Γενικούς Διευθυντές για το διορισμό τους και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο τους. Οι απόφοιτοι μας κκ. Ανδρέας Λουκά, Μάριος Παναγίδη, Θεοφάνης Τρύφωνος, και Γιώργο Παντελή που διακρίθηκαν μεταξύ δεκάδων υποψηφίων και μας τιμούν με την επιτυχία τους και επιβεβαιώνουν για πολλοστή φορά την ποιοτική εκπαίδευση που παρέχει το C.I.I.M στους αποφοίτους του για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία και ταχεία επαγγελματική ανέλιξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ