ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 00:04
26°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Επιχειρήσεις

Cyta: Αναβαθμίζει Ethernet και Dedicated Internet

Δελτίο Τύπου

Οι νέες ψηλότερες ταχύτητες, που θα προσφέρονται στις ίδιες ή και χαμηλότερες από τις υφιστάμενες τιμές.

Η Cyta αναβαθμίζει τις ταχύτητες των επιχειρηματικών προϊόντων δικτύωσης Ethernet και Dedicated Internet, με στόχο τον εμπλουτισμό των παρεχόμενων υπηρεσιών και την περαιτέρω βελτίωση της εμπειρίας των επιχειρηματικών της πελατών. Η αναβάθμιση θα ολοκληρωθεί αυτόματα, μέχρι το τέλος Ιουνίου 2019, χωρίς να επηρεαστεί η παροχή των υπηρεσιών στις επιχειρήσεις. 

Οι νέες ψηλότερες ταχύτητες, που θα προσφέρονται στις ίδιες ή και χαμηλότερες από τις υφιστάμενες τιμές, θα ικανοποιήσουν τις αυξανόμενες επιχειρηματικές ανάγκες και θα βελτιώσουν το χρόνο υλοποίησης των δραστηριοτήτων της επιχείρησης.

Οι υπηρεσίες Ethernet και Dedicated Internet αποτελούν αξιόπιστες επιλογές για ασφαλή διασύνδεση του δικτύου μιας επιχείρησης και σύνδεση με το internet σε υψηλές ταχύτητες. Παρέχονται με συμμετρικές ταχύτητες, μέχρι 1 Gbps μέσω οπτικών ινών και προσφέρουν τη δυνατότητα παροχής εφεδρείας, καθώς και δυναμικής αναδρομολόγησης της κίνησης για εξασφάλιση εγγυημένης διαθεσιμότητας, που προσεγγίζει το 100%.

Όλες οι επιχειρηματικές υπηρεσίες internet της Cyta παρέχονται με αναβαθμισμένη 24ωρη υποστήριξη, παρακολούθηση και εξυπηρέτηση, ώστε να διασφαλίζεται ότι το δίκτυo της κάθε επιχείρησης είναι ασφαλές και διαθέσιμο.

Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία Ethernet στο www.cyta.com.cy/ethernet και για την υπηρεσία Dedicated Internet στο www.cyta.com.cy/business-dedicated-internet

Για τηλεφωνική εξυπηρέτηση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν τη Γραμμή Επιχειρηματικών Πελατών στον αριθμό 150.

 

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ