ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 22:54
27°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Επιχειρήσεις

Επεκτείνεται το τετράστερο Pavlo Napa

Της Μαρίας Ηρακλέους

Νέα πτέρυγα στον υφιστάμενο χώρο στάθμευσης που εφάπτεται με την λεωφόρο Nissi

Λίφτινγκ ετοιμάζει η ξενοδοχειακή μονάδα Pavlo Napa στην Αγία Νάπα, για την οποία έχει ήδη λάβει το πράσινο φως και από την περιβαλλοντική αρχή. Βάσει του σχεδίου, η ξενοδοχειακή μονάδα αποτελείται από δύο υφιστάμενα κτήρια στα οποία θα γίνουν ορισμένες προσθήκες και μετατροπές που αφορούν αλλαγές στη χρήση κάποιων χώρων. Θα γίνει επίσης επέκταση κουζίνας ενώ θα προστεθεί ένα εστιατόριο στο ισόγειο. Εστιατόριο θα δημιουργηθεί και στον πρώτο όροφο μετά από μετατροπή δωματίων. Στον δεύτερο, τρίτο και τέταρτο όροφο του κτηρίου Α, αριθμός δωματίων θα μετατραπεί σε σουίτες.

Θα γίνουν επίσης αλλαγές σε υπόγειο και ισόγειο, θα επεκταθούν δωμάτια ενώ θα προστεθεί οικογενειακό δωμάτιο στον πρώτο, δεύτερο και τρίτο όροφο του Β κτηρίου. Θα προστεθεί επίσης βοηθητική κουζίνα για το υπαίθριο snack bar. Θα περιλαμβάνει 84 δωμάτια, 50 υπόγειους χώρους στάθμευσης από τους οποίους οι πέντε για ΑμεΑ, αποθήκες, χώρο υποδοχής, lobby, σαλόνι γραφεία, χώρους αναψυχής κλπ και θα συνδεθεί με το Κτήριο Α. Θα δημιουργηθούν επίσης 24 ισόγειοι χώροι στάθμευσης από τους οποίους οι δύο για ΑμεΑ. Σημειώνεται ότι σε ακτίνα μικρότερη του 1ος χλμ, υπάρχουν ξενοδοχειακές μονάδες, τουριστικά καταλύματα, καταστήματα, εστιατόρια, μπαρ κλπ όπως και στην ευρύτερη περιοχή μελέτης όπου υπάρχουν επίσης μερικά αγροτεμάχια βόρεια του έργου. Σε απόσταση περίπου 1700μ βορειοανατολικά του έργου βρίσκεται το Μοναστήρι της Αγίας Νάπας.

Ο αριθμός των ορόφων

Ερωτηματικά δημιουργεί το θέμα του αριθμού των ορόφων καθώς το προτεινόμενο έργο θα ανεγερθεί μέσα στο τεμάχιο 312 το οποίο εμπίπτει σε τουριστική ζώνη Τ1γ με επιτρεπόμενο αριθμό ορόφων να μην ξεπερνά τους τρεις. Ωστόσο σύμφωνα με τα αρχιτεκτονικά σχέδια που υποβλήθηκαν, το νέο κτήριο θα αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο, μεσοπάτωμα και πέντε ορόφους.

Όροι κατά τις κατασκευαστικές εργασίες

Η περιβαλλοντική αρχή θέτει συγκεκριμένες προϋποθέσεις και όρους για τις κατασκευαστικές εργασίες. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι απαγορεύεται η διακίνηση και η διέλευση μηχανημάτων, αυτοκινήτων ή οποιωνδήποτε εργασιών ή επεμβάσεων μέσα στη ζώνη προστασίας της παραλίας.

Απαγορεύονται επίσης τα έργα εντός της ζώνης προστασίας της παραλίας και της θαλάσσιας περιοχής, καθώς και η οποιαδήποτε διαρροή λυμάτων / αποβλήτων με τελικό αποδέκτη τη θάλασσα.

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ