ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 23:15
23°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Επιχειρήσεις

Επιμένουν στα μέτρα οι καταστηματάρχες της Νίκου και Δέσποινας Παττίχη

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Το έργο της Ν&Δ Παττίχη παραβιάζει κάθε ορθή διαδικασία και πρακτική, αναφέρουν σε επιστολή της η ομάδα πρωτοβουλίας

Τη λύπη τους για τις χθεσινές δηλώσεις του Υπουργού Μεταφορών Γιάννη Καρούσου, εκφράζουν οι διαμαρτυρόμενοι για την κατασκευή της διαχωριστικής νησίδας της οδού Νίκου και Δέσποινας Παττίχη.

Με ανακοίνωση της η ομάδα Πρωτοβουλίας, τονίζει ότι οι καταστηματάρχες «εκφράζουν λύπη για τις χθεσινές τοποθετήσεις του Υπουργού Μεταφορών, παραμένουν προσηλωμένοι στους νόμους και στις διαδικασίες, σε αντίθεση με τους αρμόδιους φορείς».

Όπως αναφέρεται στην επιστολή, το έργο της Ν&Δ Παττίχη «παραβιάζει κάθε ορθή διαδικασία και πρακτική», ενώ γίνεται αναφορά σε εκβιαστικές ενέργειες και δηλώνεται ότι οι ίδιοι δεν ρωτήθηκαν.

Κάνουν λόγο για τετελεσμένο γεγονός και αφήνονται αιχμές ότι στόχος δεν είναι η αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων, αλλά «αλλότρια συμφέροντα».

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, οι διαμαρτυρόμενοι θα περιμένουν μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή οπότε θα πραγματοποιηθεί η συνεδρία στη Βουλή, όπου στην παρουσία των αρμοδίων, θα συζητηθεί το θέμα. «Αναλόγως της εξέλιξης της συνεδρίας Βουλής θα πράξουμε». Αν εισακουστούν οι απόψεις τους, αναφέρουν, καλώς, διαφορετικά θα κλιμακώσουν τις εκδηλώσεις τους «πρώτα για την ασφάλεια του κόσμου και μετά για την επιβίωση μας» καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ