ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 22:55
13°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Επιχειρήσεις

Επίσκεψη Υφυπουργού Τουρισμού στο Minthis Resort της Pafilia

Δελτίο Τύπου

Η ολοκλήρωση των εγκαταστάσεων θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή παροχής ποιοτικών υπηρεσιών προς τους κάτοικους και τους επισκέπτες του θερέτρου

Το Minthis, ένα από τα πιο σημαντικά έργα υποδομής που υλοποιούνται αυτή την στιγμή στην Κύπρο, επισκέφθηκε την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου ο Υφυπουργός Τουρισμού, Σάββας Περδίος. Κατά την επίσκεψη του, ο κ. Περδίος, ξεναγήθηκε στο θέρετρο και ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών που αφορούν τις υποδομές και τις τουριστικές εγκαταστάσεις του θερέτρου που αναμένεται να λειτουργήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pafilia, Ηλίας Ηλιάδης, αφού καλωσόρισε τον Υφυπουργό Τουρισμού, σημείωσε ότι το έργο έχει συμβάλει στην τόνωση της απασχόλησης και στην ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας τονίζοντας ότι το συνολικό ύψος της επένδυσης ξεπερνά τα 500 εκατομμύρια ευρώ εκ των οποίων τα 100 αφορούν σε υπηρεσίες και υποδομές. Μέχρι στιγμής, πρόσθεσε ο κ. Ηλιάδης, έχουν επενδυθεί 120 εκατομμύρια ευρώ, έχουν δημιουργηθεί 200 μόνιμες θέσεις εργασίας και αναμένεται να δημιουργηθούν άλλες 120 με την ολοκλήρωση του, ενώ καθημερινά για την κατασκευή του απασχολούνται πέραν των 600 εργαζομένων.

Το θέρετρο, που δεσπόζει στην κορυφή ενός λόφου σε μια ξεχωριστή σε ομορφιά περιοχή έξω από το χωριό Τσάδα της επαρχίας Πάφου, προσφέρει αμέτρητες ευκαιρίες επανασύνδεσης με την φύση και αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για να ανακαλύψεις μοναδικές εμπειρίες. Διαθέτει μια πολυβραβευμένη συλλογή από επαύλεις, σχεδιασμένες από παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονες, που συνδυάζουν αρμονικά το φυσικό και δομημένο περιβάλλον, και αναδεικνύουν την ομορφιά της περιοχής.

Η ολοκλήρωση των εγκαταστάσεων θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή παροχής ποιοτικών υπηρεσιών προς τους κάτοικους και τους επισκέπτες του θερέτρου. Από το ερχόμενο καλοκαίρι, το γήπεδο γκολφ και το Clubhouse που βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία, θα πλαισιώνουν 44 πολυτελείς σουίτες, οι οποίες θα προσφέρουν στους επισκέπτες υπηρεσίες και ανέσεις 5 αστέρων, μια πολυμορφική Πλατεία με εστιατόρια μπαρ και καφετέρια, ένα υπερσύγχρονο Κέντρο Ευεξίας μεγέθους 2000 τετραγωνικών μέτρων που θα προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και αναζωογονητικής δράσης, καθώς επίσης αθλητικό και ιππικό κέντρο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ