ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 14:00
30°
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Επιχειρήσεις

H Remedica-ΕΝΠ στο πλάι του αθλητισμού

Δελτίο Τύπου

Η ομάδα θα φέρει την ονομασία του κύριου της υποστηριχτή για τον προσεχή χρόνο

H Remedica βρίσκεται στο πλάι του αθλητισμού, μιας και το ορόσημο της είναι για “έναν υγιέστερο κόσμο” και προέβη στη στήριξη και χορηγία της αθλητικής ομάδας καλαθοσφαίρισης ΕΝΠ Παραλιμνίου. Η ομάδα θα ονομάζεται για τον προσεχή χρόνο Remedica – ENΠ με προπονητή τον δημοφιλή κον Μιχάλη Κακιούζη.

Στη Δημοσιογραφική́ διάσκεψη που έλαβε χώρα το Σάββατο 26/9/2020 στις 5:00μμ στο κλειστό́ γήπεδο καλαθοσφαίρισης του Παραλιμνίου, παρουσιάστηκε η ομάδα, ο προπονητής, ο χορηγός η εταιρεία Remedica καθώς και η έναρξη του διήμερου φιλικού δεύτερου τουρνουά εις μνήμη του Δώρου Ισαάκ που έλαβε χώρα την ίδια μέρα καθώς και την Κυριακή στις 27 Σεπτεμβρίου 2020. Οι ομάδες που θα αγωνιστούν είναι οι Remedica-ΕΝΠ, ΑΕΚ, Ομόνοια και ΕΘΑ.

Η Remedica, ως κύριος υποστηριχτής της ομάδας Remedica – ΕΝΠ, έδωσε το παρών της με τον Ανώτατο Εκτελεστικό Διευθυντή, Δρ. Μιχάλη Νεοπτολέμου, ο οποίος δήλωσε « Είμαι ευτυχής που τα τελευταία χρόνια είμαστε ενεργοί πολίτες ως εταιρεία, επενδύουμε στον αθλητισμό, στους νέους, στην κοινωνία, στις κοινωνικές ομάδες που χρήζουν βοηθείας εν γένει, μέσω της έντονης εταιρικής κοινωνικής ευθύνης μας. Θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλάι της κοινωνίας, να στηρίζουμε και να βοηθάμε όπως μπορούμε.

Η Remedica είναι μια κορυφαία φαρμακευτική βιομηχανία με έδρα την Κύπρο και με παρουσία σε 160 χώρες. Ιδρύθηκε το 1960 και σήμερα ειδικεύεται στην ανάπτυξη, παραγωγή και εμπορία υψηλής ποιότητας, ασφαλών και αποτελεσματικών γενόσημων φαρμακευτικών προϊόντων για ανθρώπινη χρήση. Ενώ σήμερα το χαρτοφυλάκιό της αποτελείται από περισσότερα από 350 φαρμακευτικά προϊόντα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ