ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 22:09
18°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Επιχειρήσεις

Η Hewlett Packard Enterprise, Southern Europe, επιβραβεύει την GCC

Δελτίο Τύπου

Η GCC σχεδίασε και υλοποίησε σημαντικά και πολύπλοκα έργα τεχνολογίας, που διασφαλίζουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό των πελατών

Σε ειδική εκδήλωση που έγινε στα πλαίσια του παγκόσμιου συνεδρίου ”HPE Global Partners Summit 2019”, που έλαβε χώρα στο Λάς Βέγκας, η GCC βραβεύτηκε ως o «Κορυφαίος παροχέας λύσεων της HPE σε Ελλάδα και Κύπρο».

Η φετινή βράβευση της GCC, όπως και οι βραβεύσεις των προηγούμενων χρόνων, και η συνεχής αναγνώριση που λαμβάνει από την HPE, μιας εκ των κορυφαίων εταιρειών τεχνολογίας στον κόσμο, οφείλεται μεταξύ άλλων στην επιτυχή και σταθερή συνεργασία της εταιρίας με την HPE, όπως επίσης και στις επιδόσεις της εταιρίας, βάσει προκαθορισμένων και μετρήσιμων κριτηρίων.

Η GCC σχεδίασε και υλοποίησε σημαντικά και πολύπλοκα έργα τεχνολογίας, που διασφαλίζουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό των πελατών και επικεντρώνονται ολοένα και περισσότερο σε υβριδικές λύσεις τεχνολογίας, αυξάνοντας σημαντικά το επίπεδο της τεχνογνωσίας της, διατηρώντας ταυτόχρονα την ιδιότητα της σαν HPE Platinum Partner.

Κατά την παραλαβή του βραβείου ο CEO της GCC, κος Γιώργος Κωνσταντίνου δήλωσε: ‘’Η βράβευση της GCC από την Hewlett Packard Enterprise είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς, επιβεβαιώνει την άριστη συνεργασία των δύο εταιρειών και επιβραβεύει τη στρατηγική της εταιρείας μας. H GCC εξελίσσεται διαρκώς, δημιουργώντας έτσι προστιθέμενη αξία για τους πελάτες της καθώς και διακεκριμένη επιχειρηματική παρουσία στον τομέα της τεχνολογίας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το προσωπικό της εταιρίας.’

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ