ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 13:28
31°
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Επιχειρήσεις

Η Κύπρος απέκτησε Wine & Business Club

Του Γιάννη Αδειλίνη

Του Γιάννη Αδειλίνη

Από τη French Depot

Ήταν ζήτημα χρόνου η δημιουργία του Wine & Business Club στην Κύπρο, ενισχύοντας το ισχυρό ευρωπαϊκό δίκτυο με μέλη αποκλειστικά από τον επιχειρηματικό κόσμο. Το WBC προσφέρει στα μέλη του τη δυνατότητα να βιώσουν μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας που συνδυάζει εξαιρετικής ποιότητας κρασιά αλλά και γαστρονομικά πιάτα επιμελημένα από διεθνούς φήμης σεφ.

Η French Depot, η εταιρεία εμπορίας κρασιού και delicatessen με πολυετή παρουσία σε Λεμεσό, Λευκωσία και Πάφο, αναλαμβάνει τη διοργάνωση των κυπριακών WBC, με πρόεδρο τον Christophe Chaillou. Το επίσημο λανσάρισμα θα γίνει στις 28 Μαρτίου 2019 στο Four Seasons Hotel στη Λεμεσό, με το club να έχει ανακοινώσει ήδη επτά gala dinner για τη χρονιά που διανύουμε και εννιά το 2020, αποκλειστικά για τα μέλη του.


Ο πρόεδρος του club στην Κύπρο, Christophe Chaillou, διευθυντής της French Depot

Τα πιάτα του πρώτου δείπνου θα επιμεληθεί ο σεφ Stéphane Tournier με αστέρι Michelin που θα ετοιμάζει ο σεφ Πανίκος Χατζητοφής και ο Patrick Finance από το Louis Latour Burgundy θα παρουσιάσει τα εξαιρετικά κρασιά της βραδιάς. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν παράλληλα ο πρόεδρος και ιδρυτής του Wine & Business Club Alain Marty, ο πρέσβης της Γαλλίας René Troccaz και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Sommelier Κύπρου Γιώργος Κασσιανός.

Για να γίνει μέλος του club ο ενδιαφερόμενος επιχειρηματίας πληρώνει συνδρομή και η κάρτα μέλους τού προσφέρει, μεταξύ άλλων, δικτύωση σε υψηλό επίπεδο, συνδρομή στο περιοδικό Wine & Business Club, gold card με έκπτωση στη French Depot, αλλά και πρόσβαση στα δείπνα αντίστοιχων WBC στην Ευρώπη.


Τα dinner gala του WBC στην Κύπρο, θα διεξάγονται στο Four Seasons Hotel

Τα WBC διαθέτουν σήμερα 15 clubs έχοντας 2.500 μέλη σε 14 ευρωπαϊκές πόλεις, μεταξύ των οποίων Παρίσι, Λυών, Μασσαλία, Τουλούζ, Γένοβα, Λουξεμβούργο και Μοντέ- Κάρλο και επιδιώκουν να φτάσουν τα 100 σε όλο τον κόσμο στα επόμενα πέντε χρόνια.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ