ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
Τελευταία Ενημέρωση: 18:28
33°
ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΔΙΑΝΟΜΗ
Kλασικά και αγαπημένα Jazz, blues, swing, easy listening τραγούδια επιλεγμένα από την «Κ».
ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ
Επιχειρήσεις

Η NEXTERS συγκαταλέγεται στις 10 πιο κερδοφόρες εταιρείες

Δελτίο Τύπου

Συνόδευσε την έκδοση του παιχνιδιού Hero Wars, το οποίο κυκλοφόρησε στις αρχές του 2017 στις κινητές πλατφόρμες iOS και Android

Η κυπριακή game developer εταιρεία, NEXTERS GLOBAL Ltd, συμπεριλαμβάνεται, για πρώτη φορά στην ιστορία, στη 10η θέση με τις πιο κερδοφόρες εφαρμογές ανάμεσα στις Ευρωπαϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του mobile developing. Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν σύμφωνα με την αξιολόγηση της πλατφόρμας διεθνών υπηρεσιών ανάλυσης δεδομένων, Datamagic (http://bit.ly/32O0vl0).

Με έτος ίδρυσής της το 2009, η NEXTERS GLOBAL Ltd είναι μια επιτυχημένη και δημιουργική εταιρεία ανάπτυξης και έκδοσης στον τομέα του game developing και ξεχωρίζει στη διεθνή αγορά του cross-platform gaming. Κατά τη διάρκεια του 2019, η NEXTERS επέδειξε μια εντυπωσιακή αύξηση κερδών, η οποία συνόδευσε την έκδοση του παιχνιδιού Hero Wars, το οποίο κυκλοφόρησε στις αρχές του 2017 στις κινητές πλατφόρμες iOS και Android.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέραν από την εταιρεία NEXTERS, στην πλατφόρμα αξιολόγησης περιλαμβάνονταν κι άλλες κυπριακές εταιρείες του τομέα, όπως οι Wargaming (41η θέση), PixelGun 3D (75η θέση) και AppQuantum (77η θέση). Τα στοιχεία των εταιρειών που περιλαμβάνονται στη λίστα αξιολόγησης δεν είναι προσβάσιμα στο ευρύ κοινό, αλλά σύμφωνα με την πλατφόρμα διεθνών υπηρεσιών ανάλυσης δεδομένων, τα κέρδη των εταιρειών που ξεχώρισαν και περιλαμβάνονται στις πρώτες θέσεις της αξιολόγησης αυτής, υπολογίζονται σε εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια ανά μήνα.

Τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας NEXTERS είχαν την έδρα τους στη Λάρνακα, αλλά προσφάτως η Διοίκηση της εταιρείας και συγκεκριμένα ο διοικητικός διευθυντής της κ. Κυριάκος Παφίτης, ανακοίνωσε τη μετεγκατάσταση της εταιρείας σε νέο κτήριο στο κέντρο της Λεμεσού. Η κίνηση αυτή συνδέεται άμεσα με την αξιοσημείωτη επέκταση της επιχειρηματικής δραστηριότητας της εταιρείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ Συνδεθείτε

ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ